
Yoğun bakım servisindeki kadının yüzüğü çalındı iddiası
Batman Seyitler Mahallesi'nde ikamet eden 53 yaşındaki Sabiha Kalkan'ın, kaldırıldığı özel bir hastanede anjiyo olduktan sonra yoğun bakım servisinde parmağındaki yüzüğün çalındığı iddia edildi.
Edinilen bilgiye göre, oturduğu evde aniden fenalaşan Sabiha Kalkan, ailesi tarafından özel bir hastaneye götürüldü. Burada yapılan tetkiklerin ardından kalp krizi geçirdiği belirtilen Kalkan, ameliyata alınarak anjiyo yapıldı. Daha sonra yoğun bakım servisine alınan Kalkan, parmağındaki yüzüğün olmadığını fark etti. Kalkan, durumu hemen çocuklarına haber verdi.
Yaşanan olay üzerine kadının çocukları, durumu hastane yetkililerine bildirmesi üzerine yetkililer böyle bir olayın gerçekleşip gerçekleşmediği yönünde bilgilerinin olmadığını söylediklerini aktardı.
Kalkan'ın çocukları, olayın ardından annelerini yatırdıkları hastaneden alarak bir başka özel hastanede götürüp tedavi altına aldırdı.
Yaşanan hırsızlık iddiasıyla ilgili basına açıklamada bulunan yaşlı kadının çocuklarından Habip Kalkan, yoğun bakım servisine hastane çalışanları dışında kimsenin girmediğini söyleyerek çalışanlardan şüphelendiklerini belirtti.
Kalkan, "Annem kalp krizi geçirdi, özel bir hastaneye kaldırdık. Oradan başka bir özel hastaneye sevk edildik. Anjiyodan önce boynundaki çeyrek altınları bize verdiler. Burada annemi ameliyata alarak anjiyo yaptılar. Anjiyodan sonra annem yoğun bakım servisine alındı. Gece 23.00'a kadar da annemin yanındaydık. Elinde yüzüğü, kulağında küpeleri vardı. Sabah hastaneye döndüğümde annemin yüzüğünü aradığını gördüm. Bana yüzüğünün kaybolduğunu söyledi. Orada küpelerini de çalınmasından korkarak çıkarıp bana verdi. Hemşirelere, diğer hastane çalışanlarına söyledik bir sonuç alamayınca başhekim yardımcısına durumu anlattım. Bana araştıracaklarını söylediler. Daha sonra başhekim yapacakları bir şeyin olmadığını söylediler." dedi.
Bir sonuç alamadıktan sonra hastane yönetimine başvurduğunu belirten Kalkan, "Hastane yönetimi bana, 'delil ve ispatın var mı?' diye sordular. Gece eve giderken annemin yüzüğünün olduğunu gördüğümü söyledim. Annemin de elinde yüzüğünün olduğunu belirttiğini söyledim. Bize yardımcı olmadılar, 'isterseniz şikayetçi olun' dediler. Bizler mağdur olduk, mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz. Buradan hasta ve hasta yakınlarına da sesleniyorum. Başkaları da mağdur olmamaları için özel hastaneye gitmeden tedbir almalarını istiyoruz. Çalınan yüzüğün değerli yaklaşık bin TL'dir." ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01AYKOME’NİN ETKİLERİ GÖRÜLMEYE BAŞLANDI
- 02TEMİZ PARKLAR İÇİN EL ELE
- 03BATMAN HAVALİMANINDAN ÇEVRECİ HAMLE
- 04BOKSOR M.ALİ ORTAÇ, MİLLİ TAKIM KAMPINDA
- 05Gençlik piknikte; bahar şenliğine ilgi
- 06“19 MAYIS, DİRENİŞ RUHUNUN YENİDEN CANLANDIĞI TARİHTİR”
- 07GENEL TEMİZLİK EKİBİ ÇAMLICA’DAYDI
- 08HÜDA PAR GENÇLİĞİ BAHAR ETKİNLİKLERİNE YOĞUN İLGİ
- 09ARİF GÜNEŞ’E TOBB’DAN 20. YIL HİZMET ŞEREF PLAKETİ
- 10BATMAN’IN VİZYONU ANKARA’DA KONUŞULDU
- 11PROF. DURSUN’DAN FATİH VELİLERİNE KONFERANS
- 12ŞEYH HALİD ANMA PROGRAMINA YOĞUN İLGİ
- 13BATMAN’IN KENT KİMLİĞİNE IŞIK TUTAN ÖNEMLİ ÜÇLEME
- 14TEMA’DA ARI DÖNEMİ BAŞLADI
- 15ODUNCU, KÜRTÇE İÇİN MECLİS ARAŞTIRMASI İSTEDİ
Henüz Yorum yok