
Kozluk Halk Kütüphanesinin temeli atıldı
Batman İl Özel İdaresi tarafından hayata geçirilen proje kapsamında Kozluk İlçe Halk Kütüphanesi’nin temel atma ve çivi çakma töreni düzenlendi.
Törene AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör ve İl Kültür ve Turizm Müdürü İhsan Arslanlı katıldı. Açılış konuşmalarının ardından kompleksin ilk çivisi çakılarak temel harcı döküldü. Törende konuşan Batman Valisi Ekrem Canalp, Kozluk İlçe Halk Kütüphanesi’nin temelinin atıldığını belirterek, “Hedefimiz 2025 yılının 22 Aralık’ı olsa da inşallah daha erken bir tarihte kütüphanemizi açacağız” dedi.
.jpg)
“KÜTÜPHANELER PEŞ PEŞE AÇILACAK”
Gercüş İlçe Halk Kütüphanesi’nin de yatırım programına alındığını belirten Canalp, ilçeye modern ve donanımlı bir kütüphane kazandırılacağını ifade etti. Batman’daki diğer kütüphane projelerine de değinen Vali Canalp, Batman Merkez’de yapımı devam eden Yeşil Kütüphane’nin yüzde 65 seviyesine ulaştığını, donanım malzemelerinin tamamlanmasıyla hizmete açılacağını söyledi. Tilmerç Kütüphanesi’nin ise çelik konstrüksiyon olarak inşa edildiğini ve Mayıs-Haziran aylarında tamamlanacağını belirtti. Kent genelinde devam eden kütüphane yatırımlarıyla ilgili konuşan Canalp, “Merkezde ve ilçelerdeki kütüphanelerimizi peş peşe hizmete açacağız. Batman’ın evlatları bu kütüphanelerde en kaliteli şekilde okuma ve kendilerini geliştirme imkanına kavuşacaklar. Batmanımız için de, geleceğimiz için de hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
.jpg)
.jpg)
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Sason’da ikinci tur köy ziyaretleri
- 02Vali Canalp, Sason Cobet Yaylasında ilk bal sağımına katıldı
- 03Hasankeyf Kaymakamı İmrak, 100'ncü hane ziyaretini gerçekleştirdi
- 04Belediye, Kentsel Dönüşüm Projesi için geri sayımı başlattı
- 05Belediye itfaiyesinden yangınlara karşı hayat kurtaran uyarılar
- 06Batman Üniversitesi’nde bu yıl 2602 yeni öğrenci kontenjanı
- 07BATMAN’DA MEZARLIK HİZMETLERİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 08BATMANLI GENÇ İŞ İNSANI SERHAT AKSOY'UN LONDRA’DAKi BAŞARISI
- 09VALİ CANALP, MÜDÜRLERİ MAKAMINDA KABUL ETTİ
- 10BATMANLI HEMŞEHRİMİZE ÖNEMLİ GÖREV
- 11ETİKET VE FİYAT DENETİMİ YAPILDI
- 12KAÇAK SİGARA OPERASYONU: 8.940 PAKET ELE GEÇİRİLDİ
- 13BAKAN MEMİŞOĞLU’NDAN BATMAN’A TEŞEKKÜR BELGESİ
- 14ESKİ EHLİYETLERDE SON GÜN 31 TEMMUZ
- 15AŞIRI SICAKLAR TRAFO PATLATTI
Henüz Yorum yok