"DERHAL GERİ ÇEKİLMELİ"
MÜJDECİ "ZAMLAR DERHAL GERİ ÇEKİLMELİ"
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, elektrik ve doğalgaz faturalarının vatandaşın sırtında büyük bir yüke dönüştüğünü belirtti.
Geçim sıkıntısının had safhaya ulaştığını belirten DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, “Son zamanlarda vatandaşımız özellikle gıda enflasyonundaki fahiş artış nedeniyle büyük bir geçim sıkıntısı yaşıyor. Yandaşlar servetine servet eklerken, halkımız mutfağından kısarak hayata tutunmaya çalışıyor. Tamamen algı oyunları ile ülkeyi yönetmeye çalışan bir iktidar ile karşı karşıyayız. Elektrik faturalarına yüzde 127 zam yapıp sonra da kilovat hesaplarıyla indirim yapmış gibi gösterdiler. Doğalgaz ve elektrik faturaları adeta yeni bir kira gibi vatandaşın sırtında yük oluşturdu. Son yılların en sert kışında vatandaşımız karanlığa ve üşümeye terk edildi. Asgari ücretin girdiği bir evde maaşın yüzde 25’ini sadece enerji faturalarına harcamak zorunda kalmak, zulümden öte değildir. Türkiye'yi sefalete sürükleyen mevcut düzenin devam etme şansı kalmamıştır.
Siyasi iktidar her gün müjdelerden bahsederken, vatandaşımız açlıktan, fakirlikten intihar ediyor. Gün be gün fakirleşen bir toplumun yeniden ayağa kaldırılması için acilen ülkeyi sefalete sürükleyen liyakatsiz kadrolardan kurtulmalıyız. Vatandaşımızın rahat bir nefes alması için derhal elektrik ve doğalgaz faturaları üzerinde ciddi bir yük oluşturan zamlar geri çekilmeli" ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAB-GED Başkanı Demir: Radyolar hak ettikleri destek ve değeri görmüyor!
- 02KADINLARA DESTEK ÇALIŞMALARI MAHALLEDE ELE ALINDI
- 03MUHTARLAR TOPLANTISI STM’DE YAPILDI
- 04YEŞİLÇAM VE NOSTALJİ GECESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 05BATSO, TRC3 BÖLGESİ İÇİN DİKA MASASINDA
- 06ELİF NAZ KÖSEOĞLU SOFYA’DAN MADALYALARLA DÖNDÜ
- 07BATMAN TARAFSIZ 12 YAŞINDA
- 08KÜLTÜR VE SANATTA 4,6 MİLYONLUK KATILIM
- 09AÇIK SİNÜS LİFT VE İMPLANT BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 10KOZLUK’TA ÖĞRETMENLERE KANSER FARKINDALIK EĞİTİMİ
- 11YAKLAŞIK BİN YETİM ÇOCUĞUN YÜZÜ GÜLDÜ
- 12RAMANLI: BU ZULÜM SON BULSUN
- 13İHH, YARDIMLARI 5 BİN AİLEYE ULAŞTIRACAK
- 14BATMAN’IN NÜFUSU 662 BİN 626’YA YÜKSELDİ
- 15Oduncu, “Bölge takımlarına yönelik ırkçı saldırılar meclis gündeminde”




Henüz Yorum yok