BELEDİYE 12 YENİ OTOBÜS ALDI
BELEDİYE 12 YENİ OTOBÜS ALDI
Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, toplu taşımayı rahatlatacak 12 yeni otobüsün Şubat ayı içerisinde Batman’a kazandıracaklarının müjdesini verdi.
Belediye Meclis Toplantı salonunda yapılan basın açıklamasına Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcısı M. Zeki Hedekoğlu, belediye birim müdürleri ve otobüs üretim firması yetkilileri katıldı.
10 adet 12 metre uzunluğunda, 2 adet 18 metrelik körüklü otobüs olmak üzere DMO üzerinden alımı yapılan toplam 12 adet otobüs için yetkili firma ile sözleşme imzalayan Belediye Eş Başkanları, ulaşıma yenilik getirecek çalışmaların önümüzdeki aylarda çok net bir şekilde kendini göstermeye başlayacağını belirtti.
Kent merkezinden geçen ve yaklaşık 10 Kilometre uzunluğunda olan DDY güzergâhının Toplu Taşımada kullanılması için Belediye Eş Başkanlarının talimatlarıyla proje hazırladıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı M.Zeki Hedekoğlu, projenin tamamlanmasıyla DDY nezdinde görüşmelere başlanacağının bilgisini verdi.
Mahalle içlerine 100 adet durak, ana aktarma noktası durağı, 4 akıllı durak, 4 akıllı kart dolum noktası gibi yeni çalışmaları hayata geçireceklerinin müjdesini de veren Belediye Eş Başkanları; “Toplu taşıma alanındaki ulaşımı rahatlatmak için alımını gerçekleştirdiğimiz yeni otobüslerin yanında uygulamaya koyacağımız yeni tedbirlerle ulaşımı rahatlatacağız. Halkımızın ulaşım ihtiyacını karşılamaya yönelik ciddi uğraşlarımız var. Toplu taşıma hizmetini daha da konforlu hale getirmek için arayışlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. İnşallah şubat ayı içerisinde alımını yaptığımız 12 otobüsümüzün hizmete girmesiyle toplu taşımadaki sıkıntıları azaltacağız” dediler.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KENT GENELİNDE İLAÇLAMA
- 02HER GÜN 2 BİN 542 KİŞİYE SICAK YEMEK
- 03BİR ÜNİTE KAN, BİRÇOK HAYAT
- 04BATMAN ENGELLİLER ADANA DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR
- 05CANALP, KOZLUK’TA VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU
- 06KADINLAR TEZHİP SANATINI ÖĞRENİYOR
- 07EKMEN’DEN PAHALI UÇAK BİLETLERİ İÇİN REKABET KURUMU’NA BAŞVURU
- 08BATMAN’DA TOPLU ULAŞIMA YENİ GÜÇ
- 09FİLİSTİN FİLM GÜNLERİ BATMAN’DA
- 10BATMAN GARI’NDA EĞİTİM VE TATBİKATI
- 11TÜRKAN “MECLİS KARARLARI, GAZETELERDE YAYIMLANMALI”
- 12TİCARET BORSASI’NDAN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE DESTEK
- 13HABİZBİNİLİLERDEN, KIZILAY'A KAN BAĞIŞI
- 14YENİ ARAÇLAR, HİZMETTE YENİ KOLAYLIK
- 15Batman Medical Point’ten 8 Mart’ta kadın sağlığı farkındalık paneli




Henüz Yorum yok