19 MAYIS MAHALLESİNDE HALK BULUŞMASI
19 Mayıs’ta halk buluşması
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Mahalle Buluşmaları programı kapsamında 19 Mayıs Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
19 Mayıs Mahalle Buluşması’nda Muhtar Mehmet Kolaldıran ve mahalle sakinlerinin görüş, talep ve sorunlarını dinleyen Vali Canalp, sorun, talep ve görüşlerin ilgili birim müdürleri tarafından değerlendirilmesi ve gereğinin yapılması için talimat verdi.

CANALP SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ
Batman Vali Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Adem Taşkın, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve Kurum müdürleri ile 19 Mayıs Taziyeevinde düzenlenen programa katılan Vali Canalp, mahalle sakinleri ile konuşarak sıkıntı ve önerilerini dinledi. Vali Canalp, Mahalle Buluşmaları’nın topluma ulaşmanın en güzel yollarından bir olduğunu belirtti. Vatandaşların sorun ve sıkıntılarını kendi ağızlarından dinleyerek çözüme kavuşturma fırsatı bulduklarını kaydeden Canalp, “Mahalle buluşmalarımıza bu şekilde devam edeceğiz.” dedi.

‘HEP SAHADA OLACAĞIZ’
Vali Ekrem Canalp, 19 Mayıs Mahalle buluşması öncesi esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Vatandaşlarla bir araya gelen Vali Canalp “Vatandaşlarla buluşmak, onların sesini duymak bize büyük bir enerji verdi. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını anlamak ve çözüm üretmek için hep sahada olacağız”
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Beşiri’de 14 Engelliye Akülü Sandalye Desteği
- 02CANSUYU DERNEĞİ’NDEN RAMAZAN ÖNCESİ 400 AİLEYE YARDIM
- 03HABİZBİNİLİLER DERNEĞİ DUALARLA AÇILDI
- 04NASIROĞLU’NDAN ZİYARET TURU
- 05Gazeteciler Derneği’nde Hatice Türkan dönemi başladı
- 06KAHVECİLER VE KIRAATHANECİLER ODASINDA YENİ DÖNEM
- 07BATMAN'A 301 MİLYON TL'LİK YATIRIM DESTEĞİ
- 08Esnafa ramazan çağrısı
- 09Murat Soner ile “Dizimde Oynar Mısın?” 17 Şubat’ta Batman’da Seyirciyle Buluşuyor!
- 10BOĞAZİÇİ TEKNOPARK’TAN BATMAN’DA İLK DEMO DAY
- 11EKREMOĞLU, ''ESNAFA YÜZ MİLYONLARCA KREDİ VERDİK''
- 12ADALET MÜCADELESİ SÜRÜYOR
- 13RAMAN-DER’DEN ANADİLDE EĞİTİM ÇAĞRISI
- 14KAR VE YAĞMUR SONRASI HASAR GÖREN YOLLAR ONARILIYOR
- 15Torbadan zehir çıktı!




Henüz Yorum yok