
BAŞKAN YILMAZ "BU BİR UTANÇTIR
Başkan Yılmaz’dan alt yapı ve hizmet eksikliklerine tepki: “Bu bir utançtır!”
Demokrasi ve Atılım Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz, kentin bazı mahallelerinde altyapı, doğalgaz ve yol-kaldırım hizmetlerinin eksikliğine, ilçeler dahil dikkat çekerek açıklama yaptı.
Başkan Yılmaz, “21. Yüzyılda bu tür eksiklikler kabul edilemez” diyerek, seçilen ve yönetenlerin sorumluluklarını yerine getirmediğini belirtti.
“Hizmet götürmeyen sorumludur”
Başkan Yılmaz, halkın refahı, huzuru ve temel ihtiyaçlarının gözetilerek hizmetlerin yürütülmesi gerektiğini vurgularken, hizmet götürmeyen kesimlerin bu durumun birinci derecede sorumlusu olduğunu dile getirdi. Yılmaz, “Kendi toplumuna hizmet etmeyenler, yaşanan sorunların baş sorumlusudur.” dedi.
“Kışa giriyoruz, doğalgaz yok, yollar çamur”
Yılmaz açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“21. Yüzyılda yaşıyoruz. İmkan ve malzeme eksikliği gibi bahanelerin kabul edilemeyeceği bir çağdayız. Ancak ne yazık ki Batman’ın birçok mahallesinde doğalgaz, yol, kaldırım ve altyapı sorunları hala çözülebilmiş değil. Kışa giriyoruz, doğalgazın olmadığı, yolları çamur içinde kalan, yürüyecek kaldırım bulamayan mahallelerimiz var. Bu, utanç duyulması gereken bir tablo.”
“Seçilenler sorumluluklarını yerine getirmeli”
Batman’daki yerel yönetim ve yetkililere seslenen Yılmaz, belediye başkanı, vali, milletvekilleri ve ilgili kurumları göreve çağıran Başkan Yılmaz, “Sizler bu görevleri halkın sorunlarını çözmek ve taleplerini karşılamak için üstlendiniz. Ancak ne yazık ki belirli kesimlere yapılan yatırımlar, diğer kesimlerin göz ardı edilmesine neden oluyor. Doğalgazı olmayan, yolları yürünemeyen mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın talepleri duyulmalı.”
“Yağmurda evleri su basıyor, altyapı hâlâ yok!”
Geçmişte yaşanan afetlerin izlerinin silinmediğini hatırlatan Başkan Yılmaz, altyapı eksikliklerinin özellikle yağışlı havalarda büyük sorunlara yol açtığını belirtti.
“Yağmur yağınca evini su basan bir ailenin isteğidir altyapı çalışması. Soğukta evini ısıtamayan bir ailenin sorunudur doğalgaz olmayışı. Çocuğunu okula güvenle göndermek isteyen bir ailenin talebidir düzgün bir yol” dedi.
Başkan Yılmaz, yetkilileri acilen harekete geçmeye çağırdı ve bu sorunların çözülmemesi durumunda halkın daha da büyük sıkıntılarla karşılaşacağını ifade etti.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01REKTÖR DEMİR , HEDEFLERİNİ VE PROJELERİNİ ANLATTI
- 02İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
- 03TEKİK, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
- 04EĞİTİM SEN, “ÜZÜNTÜ VE ÖFKE İÇERİSİNDEYİZ”
- 05UYUŞTURUCU TİCARETİNE DARBE
- 06VALİ CANALP, ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI
- 07İL EŞ BAŞKANI TEKİK, HAYATINI KAYBETTİ
- 08DÜNYA HASTANESİ, YATIRIM PROJELERİNİ ANLATTI
- 09EKMEN “BİR SOSYAL MEDYA HESABINI SUSTURMAK, SEÇMENİN SESİNİ KISMAK ANLAMINA GELİR“
- 10BELEDİYE’DEN KAYIP-KAÇAK SU SEFERBERLİĞİ
- 11VKS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 12REKTÖR DEMİR, VAKIFLAR HAFTASI AÇILIŞINA KATILDI
- 13BELEDİYE’DEN ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL GERİ DÖNÜŞÜM ATÖLYESİ
- 14HÜDA PAR’DAN GIDA VE TOPTANCILAR’A ZİYARET
- 15BATMAN ÜNİVERSİTESİ’NDE 3. GASTRONOMİ FESTİVALİ HEYECANI
Henüz Yorum yok