
TESİSLER MERCEK ALTINA ALINIYOR
TESİSLER MERCEK ALTINA ALINIYOR
Bolu’da yaşanan otel yangını faciasından sonra ülke genelinde otel ve konaklama hizmeti veren tesislere yönelik gerçekleştirilen denetimler Batman’da Valiliğin koordinesinde oluşturulan ekipler tarafından il merkezi ve ilçelerde aralıksız bir şekilde devam ediyor.
Batman merkez ve ilçelerindeki misafirhane, konaklama tesisleri ve otellerin yanı sıra yurt binaları, yatılı Kur’an kursları gibi tesislerin sıkı bir şekilde denetlenmesine yönelik genel değerlendirme toplantısı Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp başkanlığında gerçekleştirdi.
Batman Valiliği koordinasyonunda kurulan 29 kişilik komisyon saha denetimlerine devam ediyor. Daha önce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı 16 tesisin denetlendiğini ifade eden Vali Canalp, kent genelinde denetimlerin artırıldığını ifade etti.
Her otelin kendi karnesinin oluşturulacağı yönünde karar alındığını ifade eden Vali Canalp, Batman’da 10 otel, 14 konaklama tesisi, 10 kamu misafirhanesi olmak üzere toplam 34 konaklama tesisin denetlendiğini, önümüzdeki günlerde de Yatılı Kur’an Kursları, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı öğrenci yurtları, özel / kamu hastaneleri, rehabilitasyon merkezleri, düğün salonları ve benzeri tüm kamu/özel işletmelerin denetleneceğini belirtti.
Toplantıya ilgili kamu kurum yöneticileri katıldı.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01
- 02GARZAN ÇAYINDA RAFTİNG HEYECANI
- 03‘ADALETİN SAĞLANMASINI TALEP EDİYORUZ’
- 0452 YILLIK HUSUMET BARIŞLA SON BULDU
- 05TÜZÜN VE BİLİR AİLESİN’DEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN
- 06BATMAN VALİLİĞİ “İNSAN HAYATI ÖNCELİĞİMİZ”
- 07AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI YAPILDI
- 08KUR’AN ZİYAFETİ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 09“KÜRTÇE ÖĞRETMEN KADROSU NEDEN SADECE 6”
- 10PETROLSPOR’DA UMUTLAR PLAY-OFF'A KALDI
- 11EMEK “İŞSİZLİK AZALACAK, TRAFİK RAHATLAYACAK”
- 12Batman’a 16 yeni hekim atandı
- 13BATMAN VALİLİĞİ, ''KAÇAK DÜĞÜN SALONLARI KAPATILDI''
- 142 BİN FİDAN TEHLİKEDE Mİ?
- 15REKTÖR DEMİR, KURUL TOPLANTISINA KATILDI
Henüz Yorum yok