Camiler arası bilgi yarışması elemeleri yapıldı
Batman İdeal Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, 5-13 Mayıs günleri arasında ilan edilen "Dünya Müslüman Gençlik Haftası" kapsamında etkinliklere devam ediyor.
Bu doğrultuda, Dernek tarafından 11-14 yaş aralığındaki çocukların katılımıyla 15 merkezde ve yaklaşık 120 cami arasında bilgi yarışması elemeleri yapıldı.
Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan elemelerde Batman İdeal Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkan Yardımcısı Abdurrezzak Çelik, yarışma hakkında bilgilendirme yaptı.
Yarışmanın ardından Çelik, "Bizler, etkinliklerimize 5 Mayıs'tan itibaren başlamış bulunmaktayız. Elhamdülillah, programlarımız istediğimiz düzeyde ve güzellikte devam ediyor. 5 Mayıs'ta sabah namazıyla başlayan programlarımız, tüm güzellikleriyle devam ediyor. İstediğimiz verimi elde ediyoruz. Toplam 15 merkezde 120 cami arasında bilgi yarışması düzenledik. Bu yarışmada güzel puan çıkaran camileri, bölge finali akabinde güzel bir ödülle ödüllendireceğiz." dedi.
Programlarının 13 Mayıs akşamına kadar devam edeceğini bildiren Çelik, "Yarın yine 15 merkezde 120 cami arasında bilgi yarışması düzenleyeceğiz. Bu defa 15-19 yaş aralığı olacak. Bilgi yarışmasından sonra programımız, futbol turnuvasıyla devam edecek. Akabinde düzenleyeceğimiz ses yarışmaları olacak. Ses yarışmalarına katılanların en büyüğü 19 yaşında olacak. Gençlerimize yönelik koşu programlarımız olacak. Cumartesi saat 10.00'da yeni statta halk koşumuz olacak. Aynı günün akşamı Şerzan Kurt Parkı'nda saat 20.00'de gençlik ilahi konserimiz olacak. Gençlik konserimizde yaş sınırı yok, herkes davetlidir. Ardından programımız piknik ve ödül töreniyle sona erecek." ifadelerini kullandı.

Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ÇİFTÇİ: YEREL ESNAFTAN ALIŞVERİŞ YAPIN
- 02“Ramazan, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel zamanıdır”
- 03Ramazan ayında kırmızı ete zam gelir mi?
- 04TOPRAKLA BULUŞAN YÜZLERCE FİDAN…
- 05ZABITA'DAN 12 İŞLETMEYE CEZA
- 06KIZARTMA YAĞINDAN UYUŞTRURUCU ÇIKTI
- 07HASANKEYF’TE TUR REHBERLERİNE TANITIM PROGRAMI
- 08“VATANDAŞIN OMZUNDAKİ BÜYÜK YÜKÜ HAFİFLETİYORUZ”
- 09BAŞKAN DEMİR’DEN RAMAZAN AYI MESAJI
- 10Diyetisyen Bağcı’dan Ramazan’da Gece Atıştırmalarına Dikkat Uyarısı
- 1145 KİLOGRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 12BATMANLI SİYASİLERDEN RAMAZAN-I ŞERİF MESAJLARI
- 137 ALANDA 6 İL BİRİNCİLİĞİ
- 14REAL KONAK HOTEL GOTÜRKİYE PLATFORMUNDA
- 15NASIROĞLU’NDAN İLUH DEVLET HASTANESİ’NE ZİYARET




Henüz Yorum yok