TASARIM BECERİ ATÖLYELERİ ÇALIŞMALAR GÖRÜŞÜLDÜ
TASARIM BECERİ ATÖLYELERİ ÇALIŞMALAR GÖRÜŞÜLDÜ
Batman’da eğitim-öğretim kurumları bünyesinde faaliyet gösteren ve yeni açılacak Tasarım Beceri Atölyelerine yapay zeka içeriklerinin de entegre edilmesi için yapılacak çalışmalar ve izlenecek yöntem Vali Ekrem Canalp başkanlığında yapılan toplantıda masaya yatırıldı.
Batman Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, yapay zeka uygulamalarının önemi ve yeni kurulacak tasarım beceri atölyelerinin yapay zeka içerikleri ile zenginleştirilmesi konusunda yürütülecek çalışmalara ilişkin eğitimci Hasan Çankaya tarafından yapılan sunumun ardından, belirlenecek yol haritasına ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.
Öğrencilere; sürekli bir değişim ve dönüşümün yaşandığı dijital çağın gerekleri doğrultusunda bir eğitim ortamının hazırlanmasının önemine vurgu yapan Vali Canalp, Tasarım Beceri Atölyelerinin bu konuda örnek bir çalışma olduğunu belirterek, bu atölyelerin özelikle yapay zeka konusunda zenginleştirilmesi için yetkililer talimat verdi. Ayrıca Vali Canalp, Eğitimde Başarıyı Artırma Projesi (EBAP)’ta yapay zeka uygulamalarını kullanan okullara + puan verilmesi konusunda yetkililerden çalışma yapılamasını istedi.
Toplantıya; Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, kurumların ilgili personeli ile STK temsilcileri katıldı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN’DA KAYIPLAR İÇİN ADALET NÖBETİ SÜRÜYOR
- 02ZORLU KIŞA RAĞMEN KÖYLERDE AŞILAMA SEFERBERLİĞİ
- 03Üniversite Güvenliği Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
- 04Kent Genelindek 175 Ton Atık Toplandı
- 05BASKİ’DEN ALTYAPIYA ÇÖZÜM ODAKLI YAKLAŞIM
- 06İŞKUR’dan Batman’da Girişimciliğe 430 Bin TL destek
- 07RAMANLI “KÜRTLERİ SDG’NİN GÜNAHLARI YÜZÜNDEN YALNIZ BIRAKACAK DEĞİLİZ”
- 08BELEDİYEDEN KAÇAK ET KESİMİNE NEŞTER
- 09Ramazan Ayı Farklı Etkinliklerle Dolu Dolu Geçecek
- 10Petrolspor Lisanslı Ürünleri Artık Online Satışta
- 11MÜDÜR ŞANVERDİ’DEN BAŞKAN DEMİR’E ZİYARET
- 1251 KİLOLUK ESRAR YAKALANDI
- 13BATMAN'DA ROJAVA İÇİN YÜRÜYÜŞ
- 14ŞAMPİYON ŞOV YAPTI!
- 15BESLENME ÇANTAM PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİLİYOR




Henüz Yorum yok