Kooperatif başkanlarından "şehir içi hat" tepkisi
Batman Minibüsçüler ve Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Tekin ile Kooperatif Başkanları, bir araya gelerek yaptıkları ortak basın açıklamasıyla kentte yeni şehir içi hat açtırılmak istendiğini belirterek duruma tepki gösterdi.
Basın açıklamasını okuyan Minibüsçüler ve Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Tekin, yeni şehir içi hat açtırılmak istenmesine anlam veremediklerini belirtti.
Tekin, “Batman halkına hizmet edilsin diye halkın oylarıyla seçilen bazı siyasetçilerimizin ve yakınlarının kendilerine yakın bazı çevrelerine rant sağlamak amaçlı şehir içi hat açtırmak istediklerinin duyumlarına şahit olmaktayız. Biz Minibüsçüler Odası Başkanı ve yönetimi ile Kooperatif Başkanları olarak Batman’da böyle bir ihtiyacın olmadığını ve bu ihtiyacın olmadığı halde neden bu işe kalkıştıklarını anlamakta zorlanıyoruz. Böylesi bir rantı yakın çevrelerine sağladıkları takdirde hem biz hat sahiplerine zarar vereceklerini hem bizi karşı karşıya bırakacakları hem de siyaseten etik olmayan bir konuya imza atacakları kanısındayız.” dedi.
Açıklamanın devamında Tekin, şunları söyledi: “Batmanımızın bunca sorunu ortada dururken ve bu sorunların çözümlerine odaklanması gerekmekte iken, bizleri neden karşı karşıya bırakacakları bir duruma mahal vereceklerini anlamakta zorlanmaktayız. Biz siyasilerin görevlerinin ‘sorun yaratmak değil, çözüm üretmek’ olduğunu, aynı zamanda halkın bütünün çıkarlarını eşit savunmak olduğunu biliyoruz. Bunun tersi bir durum sergilendiği takdirde bizler haklarımızı hem hukuken hem de şifaen tüm siyasi arenalarda sonuna kadar arayacağımızı bilinmesini isteriz.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU’NDAN İLUH DEVLET HASTANESİ’NE ZİYARET
- 02“RAMAZAN, PAYLAŞMA AYIDIR”
- 03POLİSLER ÇAY KENARINDA TEK TEK BİLGİLENDİRDİ
- 04KAPLAN’DAN RAMAZAN MESAJI
- 05SAADET’TEN BATSO’YA ZİYARET
- 06KARDEŞ ŞEHİR İŞ BİRLİĞİ GÜÇLENİYOR
- 07İLHAN TAŞKIRAN’A ULUSLARARASI GÖREV
- 08FATMA ŞAHİN’DEN AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET
- 09PARK AYDINLATMA SİSTEMLERİ GENEL BAKIMDAN GEÇİYOR
- 1035 FİRARİ HÜKÜMLÜ YAKALANDI
- 11TEMİZLİK KAMPANYASI 3 MAHALLEDE DEVAM ETTİ
- 12Beşiri’de 14 Engelliye Akülü Sandalye Desteği
- 13CANSUYU DERNEĞİ’NDEN RAMAZAN ÖNCESİ 400 AİLEYE YARDIM
- 14HABİZBİNİLİLER DERNEĞİ DUALARLA AÇILDI
- 15NASIROĞLU’NDAN ZİYARET TURU




Henüz Yorum yok