‘MEVLİD’ ETKİNLİĞİ HAZIRLIĞI
‘MEVLİD’ ETKİNLİĞİ HAZIRLIĞI
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, Pazar günü Batman’da düzenlenecek ‘Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama’ etkinliği öncesi basınla bir araya gelerek bilgilendirmede bulundu.
ETKİNLİK PAZAR GÜNÜ
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü, 14 Nisan Pazar günü ‘Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama’ temasıyla düzenleyeceği Mevlid etkinliği öncesi gazetecilerle bir araya geldi. Toplantıya Peygamber Sevdalıları Vakfı Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın, Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü üyesi ile STK yöneticileri katıldı. Toplantıda konuşan Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlerinden Mehmet Ali Altun: “Bizler yıllardır aziz halkımızın değerlerine hizmet etmeyi kendimize şiar edindik. Bizler şu anda yoğun bir ahlaki çöküntünün yaşandığı bu dünyada, belki de halkımızın en çok muhtaç olduğu sevgili Peygamberimizin ahlakını ve O’nun yüce adaletini halkımızın gündemine, zihnine, hanesine taşımanın gayreti içerisinde olduk. Herkesi birleştiren, kucaklayan, bir araya getiren sevgili Peygamberimizin etrafında toplanmak, kenetlenmek, o’na sığınmak; O’nun sünnetini, edebini, ahlakını ve adaletini kendi aramızda hâkim kılmanın mücadelesini vermek zorundayız” dedi.
20 NOKTADAN ARAÇ KALDIRILACAK
Daha sonra konuşan Peygamber Sevdalıları Vakfı Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın ise Yeni Otogar yanı Mevlid alanında saat 13.30'da ‘Ahlak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed’ temasıyla Mevlid programı düzenleyeceklerini belirtti. Çalışmalar hakkında bilgi veren Aydın, Mart ayının başında başlattıkları salâvat kampanyasının etkinliğe kadar devam ettiğini aktardı. Şehrin farklı noktalarına afiş, branda astıklarını, TV, gazete ilanları gibi haftalar öncesinden hazırlık yaptıklarını ifade eden Aydın, halka ve hastanelerde yatmaktan olan hastalara gül dağıtarak, onları etkinliğe davet edeceklerini söyledi. Aydın, halkın pazar günü yapılacak etkinliğe gelebilmesi için de şehrin 20 farklı noktasında ücretsiz araç kaldıracaklarını duyurdu.

Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP’TAN BAYRAM ÖNCESİ GÜVENLİK TEDBİRLERİ SUNUMU
- 02VALİ CANALP BASIN MENSUPLARIYLA İFTARDA BULUŞTU
- 03ASIRLIK MUSHAFLAR BATMAN’DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI
- 04ÖZEL KALPLER, ÖZEL SESLER MÜZİK DİNLETİSİ
- 05YESEVİ HAREKETİ 150 ÇOCUĞU GİYDİRDİ
- 06BAKAN IŞIKHAN, BATMAN’DAYDI
- 07VALİ CANALP “SAĞLIK ÇALIŞANLARI UMUDUN TEMSİLCİSİ”
- 08NARKOTİK OPERASYONU: 8,5 KİLO METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 09İL BAŞKANI YILMAZ’DAN TIP BAYRAMI MESAJI
- 10NASIROĞLU, TARİHİ MUSHAF SERGİSİNİ İNCELEDİ
- 116 BİN 600 AİLEYE BAYRAM ŞEKERİ DESTEĞİ
- 12PROTOKOL ÜYELERİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 13VATANDAŞLAR İLK YARDIMI UYGULAMALI ÖĞRENDİ
- 14TPAO BÖLGE MÜDÜRÜ KARATAŞ BASINLA İFTARDA BULUŞTU
- 15İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI BATMAN’DA ANILDI




Henüz Yorum yok