Batman'da faaliyet gösteren şehir içi minibüsçüler esnafı, düzenledikleri basın açıklamasıyla kentte yeni minibüs hattı açtırmak isteyenlerin olduğunu belirterek duruma tepki gösterdiler. Yeni minibüs hattı açtırmak isteyenlerin rant peşinde olduklarını ifade eden minibüsçüler esnafı, yetkililerin buna asla izin vermemesi gerektiğini söylediler.
Minibüs esnafı adına basın açıklamasını okuyan Şehmus Can, Batman'daki tüm minibüsçüler esnafı olarak yeni hattın açılmasına karşı olduklarını belirtti.
Yeni hattın açılmasındaki tek amacın rant olduğuna işaret eden Can, "Şehir içi minibüsçüleri olarak yeni minibüs hattı açtırmak isteyen kişilere tepki gösteriyoruz. 5-6 kişilik bir şebeke sürekli rant peşinde, hat açma peşindeler. Eğer bu hatlar açılırsa vatandaşlar mağdur edilecektir. Yetkililerden isteğimiz bir an önce bu rantın önüne geçmeleridir. Bu fırsatçılara izin verilmemelidir." dedi.
Yeni bir hattın açılmasına ihtiyacın olmadığını aktaran Can, "Rantçılar Balpınar'dan ilçe garajına kadar bir hat açmak istiyor. Zaten Balpınar Belediyesi gereken hizmeti veriyor. Mobil hattı olarak 43 tane arabamız hizmet vermektedir. Yeni hat açmak isteyen kişilerin amacı hizmet değildir. Üniversite hattı olarak da 60 tane araç hizmet veriyor. Şu anda yeni bir hatta ihtiyaç yoktur." diye konuştu.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ÇİFTÇİ "RADYOLAR GÜNCELLİĞİNİ KORUYOR
- 02HABİZBİNİLİLER DERNEĞİ AÇILIYOR
- 03BAKAN ERSOY, BATMAN’A GELİYOR
- 04Batman, ramazan ayını dolu dolu geçirecek
- 05TOKİ BÖLGESİNE YENİ İÇME SUYU HATTI
- 06Batman, TÜBİTAK’tan 15 ödül aldı
- 07
- 08ELMA SOKAĞI 24 SAAT AYDINLATILDI
- 09AĞAR: 30 YILLIK ESNAFIM, OYLARINIZA TALİBİM
- 1011 ARAÇTA BİNLERCE KAÇAK ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ
- 11MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE KURULU TOPLANDI
- 12BAŞKAN AKSOY’DAN ANLAMLI HEDİYE
- 13BAB-GED Başkanı Demir: Radyolar hak ettikleri destek ve değeri görmüyor!
- 14KADINLARA DESTEK ÇALIŞMALARI MAHALLEDE ELE ALINDI
- 15MUHTARLAR TOPLANTISI STM’DE YAPILDI




Henüz Yorum yok