Öğrenciler staj için Avrupa'ya gittiler
Batman Özel BOSB Bilim Koleji Ve Batman Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi ortaklaşa yürüttükleri, Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca yürütülen Erasmus+ Programlarından Erasmus+ Mesleki Eğitim projesini hayata geçiriyor.
Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerel ortaklığı ile yürütülen projede elektrik ve elektronik, otomasyon ve metal teknolojisi alanında eğitim gören 20 öğrenciyi teknik çalışmalar için Almanya ve İtalya’ya gittiler. Kasım 2016 yılında proje çalışmasını devam ettiren okul, Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve yurt dışı proje ortakları büyük bir başarıya imza attılar. Elektrik ve elektronik, otomasyon ve metal teknolojisi öğrencileri, Avrupa'daki kendi mesleklerine ilişkin tüm teknik uygulamalarına bizzat katılarak staj yapıp, bilgi ve becerilerini artıracaklardır.
Projeye ilişkin açıklama yapan Okul Müdürleri Necati Tunç ve Abdurrahim Demirtaş, önceki yılda da öğrencimizi mesleki eğitim görmeleri için Avrupa’ya gönderdiklerini söylediler.
Okul müdürleri, “2018 yılı içerisinde 20 öğrencimizi daha staj için Almanya ve İtalya’ya gönderdik. 2019 yılı içinde projemizi hazırladık, kabulü durumunda da öğrencilerimizi Avrupa’nın değişik ülkelerine göndermeye devam edeceğiz. İtalya ve projenin ikinci uygulama yeri Almanya'daki elektrik ve kaynakçılık sistemini incelemeye, teknik uygulamayı öğrencilerimizin bizzat katılmasını sağlamaya, Avrupa'nın çalışma disiplini, iş güvenliğini, çalışma şartlarını, mesleki eğitim sistemini ve toplam kalite uygulamalarını gözlemlemek için üç haftalık bir çalışmada bulunacağız.” İfadelerini kullandılar.
Okul Müdürleri, İtalya ve Almanya’da uygulanan projeye büyük destek veren başta Batman Valisi Ahmet Deniz, İl Milli Müdürü Mahmut Kurtaran ile Proje Koordinatörüne teşekkür ettiler.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Objektif Gazetesi ve Radyo Yüksel'den Gastronomi Turizmine Anlamlı Ziyaret
- 02VALİ CANALP’TEN 15 TEMMUZ MESAJI “İRADE BİZİM, ZAFER BİZİM”
- 03Batman’ın Lezzet Mirası Emin Ellerde
- 04Başkan Çetin : "15 Temmuz ruhu sonsuza dek payidar kalacak"
- 05Batman’da Sokakta Dehşet: Tartıştığı Şahıs Tarafından İki Ayağından Vuruldu!
- 06HASANKEYF'TE VERGİ DENETİMİ
- 07Batman Havalimanı’nda Yolcu Sayısı 408 Bini Aştı
- 08DESPAŞ ENERJİ'DEN DİJİTAL DÖNÜŞÜM HAMLESİ
- 09GÜNGÖR : "BATMAN GÜZELLİKLERİYLE ANILSIN"
- 10ŞAHİN : 15 TEMMUZ UNUTULMAMALI
- 11ODUNCU'DAN LÖSEMİ İLACI İÇİN ÖNERGE
- 12TÜZÜN'DEN 15 TEMMUZ MESAJI
- 13Başkan Şansi : "Milletimiz canı pahasına geleceğine sahip çıktı"
- 14“ULUSLARARASI UÇUŞLAR BATMAN TURİZMİ İÇİN TARİHİ DÖNÜM NOKTASI”
- 15KOZLUK GENELİNDE ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR




Henüz Yorum yok