VALİ CANALP "BORÇ ERİTEREK İŞ YAPTIK"
Vali Canalp, “Kayyumlar borçları eriterek iş yaptık. İcraatlarımız ortada.
Hilal mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Vali Ekrem Canalp, son günlerde belediyenin borçlarıyla ilgili iddialara cevap verdi. Vali Canalp, “Kayyumlar borçları eriterek iş yaptı. İcraatlarımız ortada. Enerjimizi cahillere harcıyoruz” dedi.
.jpg)
“BORÇ GELİRE GÖRE HESAPLANIR”
Hilal mahallesindeki Salih Mutlu Taziyeevi’nde sakinlerle bir araya gelen Vali Ekrem Canalp, başkan yardımcıları, kurum müdürleri ve mahalle muhtarı Resul Karakuş’un da bulunduğu toplantıda sorun ve talepleri dinledi. Belediyenin borçlarıyla ilgili açıklamada bulunan Vali Canalp, “Kayyumlar borçları eriterek iş yaptı. İcraatlarımız ortada. Borcu kimin yaptığını bilin sonra konuşun. Bizim bütün zamanımızı ve enerjimizi cahillere harcıyoruz. Lüzumsuz insanların hiçbir iddiasına pabuç bırakmayacağız ve taviz vermeyeceğiz. Karşılığını her zaman vereceğiz” dedi. Bu arada yeni otobüs alımlarına değinen Canalp, Kasım ayı içerisinde 5 adet körüklü otobüsü daha hatlarına katacaklarını kaydetti.
“17 MAHALLEMİZDE BESİCİLİK YAPILIYOR”
Kanalizasyon tıkanıklıklarıyla ilgili sorunlar üzerine değerlendirmede bulunan Vali Canalp: “Batman’da maalesef çok fazla sayıda mahallemizde hayvancılık yapılıyor. Hayvancılık köyde yapılır, il merkezinde hayvancılığın bu kadar hem de bir mahallemizde değil iki mahallemizde değil, 17 mahallemizde bu şekilde hayvancılık faaliyeti var. Batman’da beş yeni endüstriyel alan yapacağız. Bunlardan üç tanesi OSB olacak, iki tanesi de küçük sanayi tarzında olacak. Bunları yaptığımız zaman bunun sonuçlarından bir tanesi ne olacak? İnsanlar artık şehir merkezinde hayvancılık yapmak zaruretini de hissetmeyecekler kendilerini. Gerçek işleri olacak. Yani şehre yakışır şekilde şehrin işlerinde çalışmaya başladıkları zaman düzenli her ay gelirleri olduğu zaman sosyal güvenceleri olduğu zaman hayvancılıkla geçimini sağlama ihtiyacı kalmayacak” diye konuştu.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman Ticaret Borsası’ndan İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek
- 02İŞ DÜNYASI İLE GÜÇ BİRLİĞİ
- 03BATMAN PETROL GAZETESİ 23 YAŞINDA
- 04NASIROĞLU’NDAN ENGELLİ AKTİF YAŞAM MERKEZİ’NE ZİYARET
- 05İL BAŞKANI ÇETİN “BEN DEĞİL BİZ ANLAYIŞIYLA SAHADAYIZ”
- 06VALİ CANALP, SASON’DA VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI
- 07GERGERLİ, BAŞKAN DEMİR’İ ZİYARET ETTİ
- 08SASON’DA ‘YAŞAYAN KÜTÜPHANE’ HİZMETE AÇILDI
- 09BAYRAM ÖNCESİ GIDA DENETİMLERİ ARTIRILDI
- 10İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KADINLARA ANLAMLI ZİYARET
- 1127 YILLIK FİRAR JASAT TAKİBİYLE SONA ERDİ
- 12AMATEM’İN ÇİVİ ÇAKMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 13“HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR”
- 14BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN 400 KİŞİLİK İFTAR PROGRAMI
- 15Batman’da Doğayla Buluşan Gönüllü Topluluk: BATMAN Hiking Club




Henüz Yorum yok