Batman’da esnaf eksikliklerinin giderilmesini istiyor
Geçen sene ocak ayında fırtına sonrası şemsiyeli çatısı çöken ve halk arasında “Şemsiyeli Sokak” diye bilinen merkez Meydan Mahallesi’ndeki Hasankeyf Sokağın bakım ve düzenlenmesi Belediye tarafından yeniden yapılıyor. Ancak sokak esnafı projede birçok eksiklik olduğunu söyleyerek yetkililerden eksikliklerin giderilmesini talep ediyor.
Hasankeyf Sokağı esnafı talepleriyle ilgili basın açıklaması düzenledi. Açıklamayı sokak esnafı adına okuyan Bedrettin Kaya “Biz Hasankeyf Sokağı esnafı olarak sokağımızın güzelleşmesi için 3-4 yıldır çaba sarf ediyoruz. Bizim amacımız daha güzel bir ortamda halkımıza hizmet etmektir. Önceki Kayyum Şevket başkan döneminde önemli hizmetler gördük. Yönetim değiştikten sonra proje eksik kaldı. Esnafın tüm uyarılarına rağmen projenin eksiklikleri tamamlanmadı.” ifadelerini kullandı.
“Projede esnafın görüşü alınmadı”
Belediyeye yeni yönetimin gelmesi sonrası eksikliklerinin tamamlanması için sokak esnafı olarak yeni bir proje talebinde bulunduklarını vurgulayan Kaya “Sağ olsunlar, bu talebimizi olumlu karşıladılar. Belediye yönetimi bu salgın döneminde sokağımızın yenilenmesi ve güzelleşmesi için yeni bir proje devreye koyarak çalışma başlattı. Ancak esnafın görüşü alınmadan proje başlatıldı.” diye konuştu.
“Eksiklikleri esnafın gidermesini istediler”
Esnaf olarak yapım aşamasında olan projenin birçok eksiğini tespit ettiklerini belirten Kaya şöyle devam etti:
“Eksiklikleri yerinde görmeleri için yetkilileri sokağa davet ettik. AK Parti İl Başkanı Akif Gür davetimize icabet edip eksiklikleri yerinde gördü. Daha sonra belediye yetkilileri de geldiler. Esnafın eksiklileri giderme talebine karşı belediye yetkilileri sorunu esnafa havale etti. Esnafın kendi imkânlarıyla eksiklikleri gidermesini söylediler. Bu pandemi ortamında zor günler geçiren esnafın bunu yapması mümkün değil.”
“Eksikliklerimizin giderilmesini istiyoruz”
Taleplerinin yerine getirilmesini isteyen Kaya “Şemsiye Sokağı esnafı olarak yeni proje talebimizi olumlu karşılayıp çalışma başlatan Valimiz ve Belediye Başkan Vekilimiz Hulusi Şahin’e teşekkür ediyoruz. Ricamız ve talebimiz eksikliklerimizin giderilmesidir.” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MÜDÜR CİĞER, PİKTES ÖĞRETMENLERİYLE BULUŞTU
- 02VALİ CANALP’A ÖZEL GÜVENLİK HAFTASI ZİYARETİ
- 03TRAFİK KOMUTA VE KONTROL MERKEZİ HİZMETE AÇILDI
- 04PORTEKİZLİ BENNY, PETROLSPOR’A İMZA ATTI!
- 05BATMAN’DA ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDI, YAZ TATİLİ BAŞLADI
- 06KALDIRIMLARDA YENİLEME ÇALIŞMASI BAŞLADI
- 07MÜDÜR CİĞER, OKUL İNŞAATLARINI İNCELEDİ
- 08ESAT EKREMOĞLU, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELI’Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
- 09Temizlik Ekipleri Sahada Çalışmalarına Devam Ediyor
- 10UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 11Batman Çayı’nda mahsur kalan 5 kişi kurtarıldı
- 12Batman Çayı’na düşen vatandaş kurtarıldı
- 13EBRUYA GÖNÜL VERENLERİN ESERLERİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU
- 14Batman’da Zabıta Ekiplerinden Kaldırım ve Yol İşgallerine Müdahale
- 15Batman’da Sıcaklıklar Artıyor, Vatandaşlar Gölgelik Alanlara Yöneldi




Henüz Yorum yok