BATMAN’DA İLK GALİBİYET!
BATMAN’DA İLK GALİBİYET!
Kendi saha ve seyircisi önünde Artvin Hopa’yı ağırlayan Petrol, 82. dakikada bulduğu altın değerindeki golle galibiyete uzandı.
Bu galibiyetle puanını 11’e yükselten temsilcimiz, lider Arnavutköy Belediyespor’un ardından 2. sıraya yerleşti.
Bu sezon 5. maçına çıkan kırmızı – beyazlı ekip, Hopa galibiyetiyle birlikte Batman’da ilk üç puanını almış oldu. Oynadığı 5 maçtan 3 galibiyet 2 beraberlik çıkaran temsilcimiz, daha önce Batman’da oynadığı iki karşılaşmadan da eşitlikle ayrılmıştı.
İLK DEVREDE ARADIĞI GOLÜ BULAMADI
Dün saat 14.30’da Batman şehir stadyumunda Artvin Hopaspor’u ağırlayan Batman Petrolspor, karşılaşmaya istekli başlayan taraf oldu. Hopaspor kalesine organize ataklar geliştirmeye çalışan temsilcimiz, üçüncü bölgede bir türlü hedefine ulaşamadı. Güçlü savunma ve orta sahasıyla öne çıkan kırmızı – beyazlı ekip, oyun kontrolünü elinde tuttuğu karşılaşmanın ilk devresine aradığı golü bulamadı. Ancak diri görüntüsüyle hem stadyum hem de TRT Kurdi ekranlarından maçı izleyen taraftarlardan tam not alan Petrol, galibiyet golünü ikinci devreye sakladı.
AKIN AKMAN’IN GOLÜ GALİBİYETİ GETİRDİ
Karşılaşmanın ikinci devresinde de oyunun hakimi olan Petrolspor, Hopaspor kalesinde geliştirdiği ataklarda şansızlığını 82. Dakikada kırmayı başardı. Ceza sahası dışından topu kaleye gönderen Akın Akman, kaleciyi avlayarak Petrolspor’u 1-0 öne geçirdi. Stadyumun bayram yerine döndüğü golün ardından skoru korumaya çalışan temsilcimiz, kalan dakikalarda çok sayıda kontra atak geliştirmesine rağmen ikinci golü bulamadı. 5 dakikalık uzatmanın ardından kazanan taraf olan Petrolspor, puanını 11’e yükselterek, puan cetvelinde de zirvenin ortağı oldu.
MAÇ SONU BÜYÜK COŞKU YAŞANDI
Zorlu maçın ardından altın değerindeki üç puanı hanesine yazdıran Petrolspor’u taraftarlar bağrına bastı. Maç sonunda Vali Hulusi Şahin, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ı selamlayan futbolcular, akabinde taraftarlarla tezahüratlar yaparak galibiyeti kutladı. Öte yandan temsilcimiz, önümüzdeki hafta ise deplasmanda Osmaniyespor ile karşılaşacak.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01OBJEKTİF GAZETESİ'NDEN BİK İSTANBUL'A ZİYARET
- 02ESNAF ODASI ÜYELERİNE VE AİLELERİNE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM
- 03Uluslararası Ekokırım Paneline Davet!..
- 04“ŞENAY AYBÜKE ÖĞRETMENİMİZİN ADI BATMAN’DA SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR”
- 05PETROL-İŞ'TEN TPAO UYGULAMALARINA TEPKİ
- 06OSB BÖLÜNMÜŞ YOLU İNCELENDİ
- 07BATMAN SİNEMANIN MERKEZİ OLUYOR
- 08KAVŞAKLAR LEDLİ SİNYALİZASYON DİREKLERİYLE MODERNLEŞTİRİLDİ
- 09BARIŞ ANNELERİ'NDEN RAHMİ KOÇ'A TEPKİ
- 10PETROLKENT’TE TEMİZLİK ÇALIŞMASI SÜRÜYOR
- 11Final Fest 5 Batman’da Coşkuyla Gerçekleşti
- 12ANKARA'DA BATMANLILAR BAVA'DA BULUŞTU
- 13Nasıroğlu : “Batman Güney Çevre yolu yarın trafiğe açılıyor”
- 14Malabadi Köprüsünde şenlik yapıldı
- 15BARAJ GÖLÜNDE ACI SON : 25 YAŞINDAKİ GENÇ BOĞULDU




Henüz Yorum yok