Belediyeden Mavi Kapak Kampanyasına Destek
Özel bir kolejin öğrencilerinin bireysel olarak başlattığı ve Belediyeden destek talep ettiği kampanyayı değerlendiren Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Recep Kavuş, çalışmayı sıfır bütçeyle gerçekleştirdiklerini ifade etti.
Çöpe atılan su bidonlarına mavi kapakların atılmasını sağlayacaklarını belirten Kavuş; “Belediye hizmet binaları, Kültür, Belde, Kardelen (Emekli TOKİ), Gültepe Mahalle Muhtarlıkları, Batman Bölge Devlet Hastanesi ve Dünya Hastanesi kafeteryaları, Meydan Ortaokulu, TED Koleji, Özel Hedef Eğitim Kursu, Milli Eğitim Vakfı İlkokulu, Raman Anadolu Lisesi, Bilim Teknik Koleji, Boğaziçi Koleji, Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünde mavi kapaklar için toplanma noktaları oluşturulacak” dedi.
24 Ekim 2019 tarihinde start alan kampanyanın 1 Şubat 2020 tarihinde sona ereceğini ifade eden Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Recep Kavuş, mavi kapakların en fazla ücret teklifini veren kişiye vereceklerini belirtti.
Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Hasan Argünağa da kampanyanın faydalı olduğuna, çevre kirliliğinin önüne geçilmesi için farkındalık oluşturulduğuna dikkat çekerek Belediye ve öğrencilere destek vereceklerini söyledi.
Kendilerinin yürüyebilen ve engelsiz olduğunu ifade eden öğrenciler ise, yürüyemeyen ve engelli durumundaki yardıma muhtaç çocuklar için böyle bir kampanyayı başlattıklarını belirterek bu kampanyaya destek veren belediye ve çevre gönüllüleri derneğine teşekkür etti.
Mavi kapakların toplanması için belirlenen yerlere öğrencilerle birlikte sıfır maliyetli bidon bırakan kampanya bileşenleri, vatandaşları mavi kapakları bu bidonlara atmalarını isteyerek hem çevre kirliliğinin önüne geçmek hem de yardıma muhtaç engelli bireylere yardımcı olmak için destek istedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01PETROLSPOR’DA YENİ DÖNEM : TAKIMIN EMANETİ SELÇUK ŞAHİN’E
- 02“DESTEK VERMEK İÇİN SES GEREKMEZ”
- 03DBP KONGRE SÜRECİNİ DUYURDU
- 042 KİLO KOKAİN, 11 KİLO SKUNK ELE GEÇİRİLDİ
- 05İHD Batman Şubesi’nden “Kayıplar Bulunsun, Failler Yargılansın” Çağrısı
- 06ŞANSİ'DEN HEMŞEHRİ VALİYE ZİYARET
- 07BATMAN VE TÜRKİYE’NİN GURURU ÖĞRENCİLER MEMLEKETLERİNE DÖNDÜ
- 08MHP'DE TEŞKİLAT TOPLANTISI
- 09HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATI İNCELENDİ
- 10ŞAFAK’TA BAZALT YAMA ÇALIŞMASI
- 11EKMEN : "KENTLER RANTA TESLİM EDİLİYOR"
- 12BAYAM-BİR'DEN GÜÇ BİRLİĞİ MESAJI
- 13ANIZ TEDBİRLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
- 14VALİ CANALP: “ÇOCUKLARIMIZIN GÜVENLİĞİ KONUSUNDA HİÇBİR İHMALE İZİN VERMEYECEĞİZ”
- 15470 BİN 720 KİLOGRAM ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILDI




Henüz Yorum yok