KAÇAK ORANI YÜZDE 6'YA DÜŞÜRÜLDÜ
Dicle Elektrik, Siirt’e özelleşme döneminden bu yana yaptığı 1,5 milyar TL’ye yaklaşan yatırımlarıyla kayıp kaçak oranlarını ve kesinti sürelerini Türkiye ortalamasının altına indirmeyi başardı.
2016 yılında Siirt şehir merkezinde yüzde 28 seviyelerinde olan kayıp kaçak oranı, 2024 yılında yüzde 6’ya kadar düşürüldü. Siirt’e yaptıkları yatırımlardan memnuniyet verici sonuçlar elde ettiklerini ifade eden Dicle Elektrik Genel Müdürü Yaşar Arvas, “2013 yılından günümüze kadar yürüttüğümüz yoğun altyapı çalışmalarıyla kayıp kaçak oranlarını düşürürken kesinti sürelerini de bununla doğru orantılı olarak azaltmayı başardık” dedi. Arvas, bundan sonraki hedeflerinin, şehir merkezindeki başarılarını kırsal tarım alanlarına taşımak olduğunu açıklayarak, “Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde 6 ilde elektrik dağıtım hizmeti veren Dicle Elektrik, Siirt’te enerji arz güvenliğini sağlamak için sürdürdüğü altyapı iyileştirme çalışmalarıyla önemli kazanımlar elde etti.
2013 yılında tamamlanan özelleşme sürecinin ardından yaptığı teknoloji ve altyapı yatırımları ile Siirt’teki kayıp kaçak oranlarını ve kesinti sürelerini Türkiye ortalamasının altına indirmeyi başaran şirket, çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SİVRİSİNEK VE HAŞERE SORUNUNA ACİL ÇÖZÜM ÇAĞRISI
- 0276.362 KİŞİ UÇTU!
- 03“YAŞAR KEMAL KENT ORMANI KADERİNE TERK EDİLMEMELİ”
- 04ÇOCUK GASTROENTEROLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI
- 05ANAVATAN PARTİSİ’NDEN “KAYYUM VE MUTLAK BUTLAN” İDDİALARINA AÇIKLAMA
- 06MEVSİMLİK ÇİÇEKLERLE BATMAN RENKLENİYOR
- 07OBJEKTİF GAZETESİ'NDEN BİK İSTANBUL'A ZİYARET
- 08ESNAF ODASI ÜYELERİNE VE AİLELERİNE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM
- 09Uluslararası Ekokırım Paneline Davet!..
- 10“ŞENAY AYBÜKE ÖĞRETMENİMİZİN ADI BATMAN’DA SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR”
- 11PETROL-İŞ'TEN TPAO UYGULAMALARINA TEPKİ
- 12OSB BÖLÜNMÜŞ YOLU İNCELENDİ
- 13BATMAN SİNEMANIN MERKEZİ OLUYOR
- 14KAVŞAKLAR LEDLİ SİNYALİZASYON DİREKLERİYLE MODERNLEŞTİRİLDİ
- 15BARIŞ ANNELERİ'NDEN RAHMİ KOÇ'A TEPKİ




Henüz Yorum yok