“KARDELEN MAHALLESİNE TAZİYE EVİ TALEBİ”
“KARDELEN MAHALLESİNE TAZİYE EVİ TALEBİ”
“KARDELEN MAHALLESİNE (EMEKLİ TOKİ) TAZİYE EVİ TALEBİ”
Batman Emekliler Dernek Başkanı gazetemize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Başkanı Hüseyin Ekmeni gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Alican Atak tarafından karşılandı.Emekliler derneğinin faaliyetleri hakkında bilgi veren Ekmen Kardelen mahallesine taziye evi yapılması için yetkililere çağrıda bulundu.
Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Belediyenin taziye evlerinin sorumluluğunu ve yönetimini üstlenmesini olumlu değerlendirirken, Emekli TOKİ’ye de taziye evi kazandırılmasını istedi. Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, kentteki taziye evlerinin yönetimini belediyeye alacaklarını, taziye evinin yemek, su, çay ve elektrik giderlerinin belediye tarafından karşılanacağını açıklamıştı.
.jpeg)
BELEDİYENİN TAZİYE EVLERİ KARARINI DESTEKLİYORUZ
Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, taziye evleri ile ilgili alınan kararı olumlu değerlendirdiklerini belirtirken “ Taziye evlerinin sevk ve idaresinin Batman Belediyesine alınması, ihtiyaçlarının Belediye tarafından karşılanacak olması, olumlu bir gelişmedir. Fakir ve zengin ailelerin taziyeleri arasındaki fark da bu şekilde ortadan kalkacaktır. Taziye evlerinin temizlik ve ihtiyaçlarının belediye tarafından karşılanacak olması, taziye evlerine kurumsal bir kimlik kazandıracaktır. Bu kararı destekliyoruz. Bu vesileyle Batman’a 10 km uzaklıkta bulunan Emekli TOKİ’de taziyesi olan vatandaşlarımızın, taziyelerini rahat bir ortamda gerçekleştirebilmeleri için Emekli TOKİ’ye de taziye evi kazandırılmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KALDIRIMLARDA YENİLEME ÇALIŞMASI BAŞLADI
- 02MÜDÜR CİĞER, OKUL İNŞAATLARINI İNCELEDİ
- 03ESAT EKREMOĞLU, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELI’Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
- 04Temizlik Ekipleri Sahada Çalışmalarına Devam Ediyor
- 05UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 06Batman Çayı’nda mahsur kalan 5 kişi kurtarıldı
- 07Batman Çayı’na düşen vatandaş kurtarıldı
- 08EBRUYA GÖNÜL VERENLERİN ESERLERİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU
- 09Batman’da Zabıta Ekiplerinden Kaldırım ve Yol İşgallerine Müdahale
- 10Batman’da Sıcaklıklar Artıyor, Vatandaşlar Gölgelik Alanlara Yöneldi
- 11Batman Çayı’nda Acı Olay: Genç Hayatını Kaybetti
- 12TATİLCİLERE SAHTE REZERVASYON UYARISI
- 13BATMAN, TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR
- 14Sinan Salim’e Genç ASKON’da Üst Düzey Sorumluluk
- 15Objektif Gazetesi`nden Fatih Sultan Mehmet Yurdu`na Ziyaret




Henüz Yorum yok