Malabadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hollanda’da
Malabadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hollanda’da
Malabadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri, Erasmus+ Okul Eğitimi Personel Hareketliliği kapsamındaki “Bir Kalbe Dokunmak Bin Gelecek Yeşertmektir: Batmandaki Okullarda Şiddeti önleme ve Kriz Yönetimi Stratejilerini Geliştirmektir.
Malabadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri, Erasmus+ Okul Eğitimi Personel Hareketliliği kapsamındaki “Bir Kalbe Dokunmak Bin Gelecek Yeşertmektir: Batmandaki Okullarda Şiddeti önleme ve Kriz Yönetimi Stratejilerini Geliştirmektir.” Projesi kapsamında Hollanda akışını gerçekleştirmek üzere 21 – 31 Ocak tarihleri arasında Amsterdam’da gittiler.
Okul Müdürü Mehmet Reşit Önlü ve Projenin hazırlayıcısı ve Koordinatörü olan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Asım Çelebi’nin yer aldığı projenin içeriğinde; öğrencilerin erken okul terklerini engelleme, kız öğrencilerinin okullaştırılması, öğrenciler arasında şiddeti önleme ve kriz yönetimi, Hollanda Eğitim Sistemi, Ölçme ve değerlendirme Yöntemleri, Lise ve üniversite yerleştirme işlemleri alanlarında öğretmenlerin yurtdışında alanında uzman eğitimci ve pedagogların desteğiyle okulda yaşanılan sorunlara profesyonelce yaklaşımı esas almayı hedeflemektedir. Toplamda üç akışı olan Projenin diğer akışları Nisan ayında İtalya, haziranda da İspanya’da gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda toplamda 21 idareci ve öğretmenin eğitim görmesi beklenmektedir. Bu denli bir katılımın olması Batman için bir ilktir.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01300 AİLEYE MONT VE BOT YARDIMI
- 02KAYMAKAM İMRAK’TAN SALI PAZARI ZİYARETİ
- 03“İstikrarın Adı Batman: Ekrem Canalp ile Yola Devam”
- 04BATMAN BELEDİYESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 12 MİLYAR 300 MİLYON TL
- 05“Son 54 yılın en sert kışı yaşanıyor”
- 06Ruhsatlandırma çalışmalarında rekor
- 07Çiftçi, esnafın talepleri için Ankara yolcusu
- 08Aranan 23 şahıs yakalandı
- 09UYGULAMALI SINAV ÖNCESİ BELEDİYEDEN PİST TEMİZLİĞİ
- 10Başkan Kaplan, Esnafa Faizsiz Kredi Desteği Sağlanmalıdır.
- 11Petrol - İş, “Enflasyon karşısında petrol emekçisinin ücreti eriyor”
- 12Ekmen, "Emekliler toplumun yükü değil, vicdanıdır"
- 13GELECEĞE ATILAN EN BÜYÜK YATIRIM: ALTYAPI MASTER PLANI
- 14Batman’da emekçilerden ortak çağrı : “Sefalete alışmayacağız”
- 15BELEDİYE’DEN BUZLANMAYA KARŞI 24 SAATLİK SEFERBERLİK




Henüz Yorum yok