ZİVER ÖZDEMİR
ÖZDEMİR Batman Çayı Islahının 2. Kısım projesinin ihalesinin Bakanlık tarafından onaylandığının müjdesini verdi.
BATMAN ÇAYI ISLAHI 2. KISIM PROJESİ
Batman Milletvekili Ziver Özdemir Tarım ve Orman Bakanlığı ve DSİ Genel Müdürlüğünden talep ettikleri Batman Çayı Islahının 2. Kısım projesinin ihalesinin Bakanlık tarafından onaylandığının müjdesini verdi.
Özdemir yaptığı açıklamada; Tarım ve Orman Bakanımız ile yaptığımız görüşmelerde Batman Çayı ıslahı projesinin 2. Kısmı için çalışmalara başlanmasını talep etmiştik.
Bakanlık tarafından tarafımıza yapılan bilgilendirmede keşif bedeli 50 Milyon TL olan Batman Çayı ıslahı projesinin 2. Kısım çalışmaları için ihale izninin onaylandığı ve ihalenin bu yıl içerisinde yapılacağı belirtilmiştir.
4 ila 9. Kilometrelik 1. Kısımda eksik kalan korkulukların 2. Kısım çalışmalarında tamamlanacağını belirten Özdemir, sağ ve sol sahilde yaz ve kış korkuluğu olmak üzere toplamda 20 kilometrelik korkuluk yapılacağını, ayrıca 9 ila 11. Kilometreler arasında taş tahkimatı ve dolgu işlerinin yapılacağını belirtti.
Özdemir Batman Çayı ıslahının tamamlanması ile 2 bin hektarlık alanın taşkınlardan korunacağını ve yapılacak rekreasyon çalışmasıyla o bölgede ilimize mesire alanı ve yeşil kuşak kazandırılacağını ifade etti.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01PROTOKOL ÜYELERİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 02VATANDAŞLAR İLK YARDIMI UYGULAMALI ÖĞRENDİ
- 03TPAO BÖLGE MÜDÜRÜ KARATAŞ BASINLA İFTARDA BULUŞTU
- 04İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI BATMAN’DA ANILDI
- 05Babaeski Görkey İlçe Halk Kütüphanesinden devir alınmıştır.
- 06Şansi, Beşiri’de Vatandaşlarla İftar Sofrasında Buluştu
- 07Bayram Öncesi Berber ve Kuaförler Pazar Günü Açık Olacak
- 08VALİ CANALP’A 14 MART TIP BAYRAMI ZİYARETİ
- 09VALİ CANALP, HASANKEYF’TE VATANDAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 10BATMAN’DA DEVLET TİYATROSU RÜZGÂRI ESTİ
- 11FIRIN VE LOKANTALARA SIKI TAKİP
- 12BAYRAM ÖNCESİ SÜRPRİZ KARAR
- 13SON SEFER SAATİ 1 SAAT UZATILDI
- 14Şah-Mar Marketler Grubu’nun İftar Programına yoğun katılım
- 15Batman Ticaret Borsası’ndan İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek




Henüz Yorum yok