TUNÇ "MEKTEBİM BÖLGEDE ÖRNEK KOLEJ"
“Bölgede emsali olmayan kolej inşa ettik”
Batman Mektebim Koleji yöneticileri, basınla bir araya gelerek kolejin faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Güneydoğu’da emsali olmayan bir kolej yaptıklarını belirten kolej kurucusu Fırat Tunç, okulun 100 milyon liraya mal olduğunu kaydetti.

KOLEJ 100 MİLYON LİRAYA MAL OLDU…
Mektebim Koleji kampüsü toplantı salonunda Batman’daki yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelen kolej kurucuları Fırat Tunç ve Veysel Yıldız, kolejin çalışmaları hakkında basın mensuplarını bilgilendirdiler. 9 Dönüm alan üzerine kurulan Mektebim Kolejinin 6 bin metrekaresinin kapalı alandan oluştuğunu belirten kolej kurucularından Fırat Tunç, kolejin 100 milyon liraya mal olduğunu ifade etti. Batman’a güzel bir okul kazandırdıkların belirten Tunç, “Toplam 34 adet sınıfımız var. Kapasitemiz de 730 kişiliktir. Güneydoğu’da emsali olmayan bir kolej yaptık. Böyle bir eseri Batman’a kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim bir sözümüz var, inşallah ‘her yıl bir yatırım’ diyoruz. Her yıl yatırım ve istihdamımızla ilerliyoruz. Okulla ilgili daha güzel projelerimiz olacak” dedi.
“ÖRNEK BİREYLER YETİŞTİRİYORUZ”

Yabancı dil eğitimiyle öğrencilere dünya vatandaşı olma imkânı sağladıklarını kaydeden Tunç, “Bütünsel eğitim modeli ile araştıran, proje üreten, takım çalışmasına yatkın, lider karakterli ve en az bir yabancı dili çok iyi konuşabilen öğrenciler yetiştirerek okul öncesinde ‘Dünya Benim Oyun Alanım’, ilkokulda ‘Dünya Benim Keşif Alanım’ ve ortaokulda ‘Dünya Benim Proje Alanım’ mottolarıyla eğitim öğretim faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Her öğrencimizin değerli ve öncelikli olduğunu, farklı ilgi ve ihtiyaçları olduğunu biliyor, çocuklarımızı ve gençlerimizi teknoloji okuryazarı, girişimci, sosyal anlamda gelişmiş, etkili yetişkinler olarak yarınlara hazırlıyoruz. Yaşadıkları ülkeyi ve dünyayı güzelleştirecek, yenilikçi fikir ve buluşlarıyla insanlığa katkı sağlayacak bireyler yetiştiriyoruz” diye konuştu.


Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN PETROLSPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR
- 02EVLENECEK GENÇLERE DESTEK
- 03ÖĞRENCİLERE BİLİM VE TEKNOLOJİ KONULU SEMİNER
- 04KÜTÜPHANELERDE BAŞARI ARTIYOR
- 05BÖLGEDE ANA SU HATTI YENİLENİYOR
- 06Batman Petrolspor Bayrakları Şehri Süslüyor
- 07YAŞLILARA SAYGI HAFTASI'NDA VEFALI BULUŞMA
- 08METRUK BİNALARA ASLA TAVİZ YOK
- 09GERÇEĞİ ARATMAYAN YANGIN TATBİKATI
- 10VALİ CANALP, BİLİM MERKEZİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
- 11VALİ CANALP’A ‘ORMAN HAFTASI’ ZİYARETİ
- 12İKİ PROTOKOL İMZALANDI
- 13PETROL CİTY, RAMAZAN’DA 1 MİLYON ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI
- 14BATMAN’DA YAĞMUR ALTINDA NEWROZ COŞKUSU
- 15AŞİRET DERNEKLERİNE BAYRAM ZİYARETİ




Henüz Yorum yok