
Vali Deniz’den Amatör Spor Kulüplerine Destek
Vali Ahmet Deniz, Amatör Spor Kulüplerinin 2016-2017 sezon açılış programına katılarak futbolculara spor malzemesi dağıttı.
19 Mayıs Sentetik Stadyumunda yapılan Programa; Vali Deniz’in yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Batman Ticaret Odası Başkanı Abdulkadir Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halil Çöl, Batman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanı ve kulüplerin yöneticileri katıldı.
Vali Ahmet Deniz, Amatör Spor Kulüplerinin 2016-2017 sezon açılış programına katılarak futbolculara spor malzemesi dağıttı.
19 Mayıs Sentetik Stadyumunda yapılan Programa; Vali Deniz’in yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Batman Ticaret Odası Başkanı Abdulkadir Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halil Çöl, Batman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanı ve kulüplerin yöneticileri katıldı.
Yeşiltepespor- Tüpraşspor maçı öncesi futbolcuları ziyaret eden Vali Deniz, futbolculara spor malzemesi dağıttı.
Malzeme dağıtım töreninin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Deniz, belirli yaştan itibaren gençlerimize ve çocuklarımıza spor alışkanlığının kazandırılmasının önemli olduğunu belirterek, sporu; küfürden ve şiddetten arındırmak gerektiğini ifade etti.
Vali Deniz, “Burası Batman, Burada Küfür Yok diye bir kampanya başlattık. Bütün statlarımızda küfrün ve şiddettin olmadığı bir ortam sağlanarak, herkesin gelip panayır havasında maç izlemesini istiyoruz. Bu kampanyayla birlikte Batmanlı vatandaşlarımız ve gençlerimiz güzel bir duruş sergiliyor. Biz de Valilik olarak kulüplerimize imkanlar doğrultusunda destek olmaya çalışıyoruz. Şehrimizin ve gençlerimizin spor kültürüne kavuşmalarını önemsiyoruz.” dedi.
Vali Deniz, 2016-2017 sezonunun centilmence, hak edenin kazanacağı bir lig olması temennisinde bulundu.
Programın ardından Vali Deniz, oynan Yeşiltepespor- Tüpraşspor maçını bir süre izledikten sonra stattan ayrıldı.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Kamu Yönetimine ‘Sabahın Bereketi’ damgası
- 02KÖYLERİN ULAŞIM KONFORU ARTIYOR
- 03BATMAN’IN TURİZM DEĞERLERİ, TUR OPERATÖRLERİNE TANITILDI
- 04MASA TENİSİNDE BATMAN RÜZGÂRI
- 05HASANKEYF’TE GENÇLİK BULUŞMASI
- 06HOBİ BAHÇELERİNE YIKIM GÜNÜ: KÖYLÜLERDEN TEPKİ VE ATEŞLİ PROTESTO
- 07YENİ YERLEŞİM ALANLARININ SU SORUNUNA KALICI ÇÖZÜM
- 08BATMAN’DA 282 DEV PROJE TAKİPTE
- 09Tasarruf Bilinci Kırsala Yayılıyor
- 10GENÇ HASTAYA ÇENE AMELİYATI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 11TPAO’DAN BATMAN’DA 5 MİLYON 280 BİN VARİLLİK PETROL ÜRETİMİ
- 127 AYDA 4 BİN 560 İŞLEM!
- 13HÜDA PAR, GENÇLİK POLİTİKALARINI MASAYA YATIRDI
- 14“GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ”
- 15Batman’da Kavurucu Sıcaklara Karşı Soğuk Limonata ve Su Dağıtımı
Henüz Yorum yok