
Batman’da "Temiz Okul, Sağlıklı Okul" projesi
Sağlık Bakanlığı ile Millî Eğitim Bakanlığı arasında yapılan “Beyaz Bayrak” işbirliği protokolü kapsamında Beyaz Bayrak almayı hak eden okullara belgeleri törenle verildi.
Kültür Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşen törene Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçı, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Vecheddin Acar, şube müdürü, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.
Batman genelinde “Beyaz Bayrak” almayı hak eden 31 okul idarecisine Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Vecheddin Acar tarafından, Beyaz Bayrak, Prinç Levha ve sertifikaları verildi.
Törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, “Eğitimli toplum aynı zamanda sağlıklı toplumdur. Sağlık Bakanlığımızın ve Milli Eğitim Bakanlığımızın bu protokol ile; eğitim kurumlarının, temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi, yaşam kalitesinin yükseltilmesi, yeterli eğitim almış nesiller yetiştirilmesi amaçlanmaktadır. İlimizde bu kadar ciddi oranda okulumuzun ‘Beyaz Bayrak’ hak etmiş olması beni çok sevindirdi. 73 okulun başvurduğu Beyaz Bayrak projesi değerlendirmesi sonucu Batman Merkezde 27, Beşiri ilçesinde 3 ve Sason ilçesinde 1 okul olmak üzere toplam 31 okulumuz 'Beyaz Bayrak' almayı hak etti.” dedi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Kamu Yönetimine ‘Sabahın Bereketi’ damgası
- 02KÖYLERİN ULAŞIM KONFORU ARTIYOR
- 03BATMAN’IN TURİZM DEĞERLERİ, TUR OPERATÖRLERİNE TANITILDI
- 04MASA TENİSİNDE BATMAN RÜZGÂRI
- 05HASANKEYF’TE GENÇLİK BULUŞMASI
- 06HOBİ BAHÇELERİNE YIKIM GÜNÜ: KÖYLÜLERDEN TEPKİ VE ATEŞLİ PROTESTO
- 07YENİ YERLEŞİM ALANLARININ SU SORUNUNA KALICI ÇÖZÜM
- 08BATMAN’DA 282 DEV PROJE TAKİPTE
- 09Tasarruf Bilinci Kırsala Yayılıyor
- 10GENÇ HASTAYA ÇENE AMELİYATI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 11TPAO’DAN BATMAN’DA 5 MİLYON 280 BİN VARİLLİK PETROL ÜRETİMİ
- 127 AYDA 4 BİN 560 İŞLEM!
- 13HÜDA PAR, GENÇLİK POLİTİKALARINI MASAYA YATIRDI
- 14“GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ”
- 15Batman’da Kavurucu Sıcaklara Karşı Soğuk Limonata ve Su Dağıtımı
Henüz Yorum yok