Daire Başkanı Baş, Batman'da ziyaretlerde bulundu
Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı Abdülhalik Baş ve Şube Müdürü Hüseyin Demirbaş Batman'da çalışma ziyaretinde bulundular.
İki gün süren çalışma ziyareti kapsamında Batman'da bazı okulları ziyaret eden Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı Abdülhalik Baş ve Şube Müdürü Hüseyin Demirbaş daha sonra pansiyonu olan okul müdürleriyle öğretmenevinde bir araya geldi.
Toplantıya Daire Başkanı Abdülhalik Baş ve Şube Müdürü Hüseyin Demirbaş’ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, şube müdürleri Akın Arı, Abdulvahap Hınç, Mehmet Işık ve ilimiz geneli öğrenci pansiyonu olan okul müdürleri katıldı.
Toplantının açış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, "İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak hedefimiz pansiyonlarda kalan tüm öğrencilerimize aile sıcaklığı ortamını hissettirmek ve bize emanet edilen çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlamaktır." dedi.
Toplantı Daire Başkanı Baş’ın konuşmasıyla devam etti. Baş konuşmasında öğrenci pansiyonlarının genel durumu ve önümüzdeki süreçte yapılması planlanan çalışmaları değerlendirdi.
Toplantı okul ve pansiyonların idari ve mali konularında yapılan bilgilendirilmenin ardından okul müdürlerinin görüş ve önerileriyle sona erdi.
Daire Başkanı Abdülhalik Baş ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran toplantının ardından bu yıl 9'ncusu düzenlenen Arapça Yarışmaları İl Final Programına katılarak tüm öğrencilere başarı dileklerinde bulundular.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonu Oldu
- 02Batman’da istismar iddiaları sonrası yürüyüş çağrısı
- 03İŞ DÜNYASI VE SİYASET AYNI HEDEFTE BULUŞTU
- 04ÇETİN : "SENDİKALAR VE SİVİL TOPLUM EN GÜÇLÜ TAŞIYICI KOLONLARDIR"
- 05Güzellik sektörüne yeni soluk
- 06VALİ YARDIMCISI TANRISEVEN’E ANLAMLI ÖDÜL
- 07PETROLSPOR’DA YENİ DÖNEM : TAKIMIN EMANETİ SELÇUK ŞAHİN’E
- 08“DESTEK VERMEK İÇİN SES GEREKMEZ”
- 09DBP KONGRE SÜRECİNİ DUYURDU
- 102 KİLO KOKAİN, 11 KİLO SKUNK ELE GEÇİRİLDİ
- 11İHD Batman Şubesi’nden “Kayıplar Bulunsun, Failler Yargılansın” Çağrısı
- 12ŞANSİ'DEN HEMŞEHRİ VALİYE ZİYARET
- 13BATMAN VE TÜRKİYE’NİN GURURU ÖĞRENCİLER MEMLEKETLERİNE DÖNDÜ
- 14MHP'DE TEŞKİLAT TOPLANTISI
- 15HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATI İNCELENDİ




Henüz Yorum yok