
MÜSİAD’DAN ANLAMLI İFTAR
MÜSİAD Batman Şubesinin geleneksel hale getirdiği iftar programında üyeler, kimsesiz çocuklar ve ihtiyaç sahibi aileler ile bir araya geldi.
İftar programına katılan kimsesiz çocuklar ve ihtiyaç sahibi aileler, MÜSİAD Batman Şubesine teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin devam etmesini temenni etti. Katılımcılar, MÜSİAD’ın düzenlediği etkinliklerin, Ramazan’ın ruhuna uygun bir şekilde toplumun tüm kesimlerine hitap ettiğini belirttiler.
İftar programına katılan Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz, MÜSİAD Batman Şubesinin düzenlediği anlamlı programda bulunmaktan onur duyduğunu ifade ederek, “Gençlerimiz, geleceğimizin umudu ve devletimizin kalkınmasında önemli bir rol oynayacak değerli evlatlarımızdır. Bu tür organizasyonlar, toplumdaki yardımlaşma ve dayanışma ruhunu canlı tutuyor. Rabbim, ülkemizi ve tüm İslam âlemini her türlü kazadan, beladan korusun. Ramazan ayı birlik ve beraberlik ruhunu pekiştiriyor" ifadelerini kullandı.
“MÜSİAD olarak yalnızca iş dünyasında değil, toplumun her alanında değer üretmeye, yardımlaşmayı ve dayanışmayı ön planda tutmaya devam ediyoruz” diyen MÜSİAD Batman Şube Başkanı İrfan Özdemir, Ramazan ayının sadece oruç tutmakla sınırlı olmadığını, aynı zamanda toplumda birlik ve dayanışma duygusunun pekiştiği bir dönem olduğunu belirterek, “Ramazan ayının bereketini hep birlikte paylaşmanın huzurunu yaşıyoruz. İftar sofralarımız sadece yemek paylaşımı değil, aynı zamanda gönül sofralarının, samimiyetin ve kardeşliğin bir yansımasıdır" diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Kamu Yönetimine ‘Sabahın Bereketi’ damgası
- 02KÖYLERİN ULAŞIM KONFORU ARTIYOR
- 03BATMAN’IN TURİZM DEĞERLERİ, TUR OPERATÖRLERİNE TANITILDI
- 04MASA TENİSİNDE BATMAN RÜZGÂRI
- 05HASANKEYF’TE GENÇLİK BULUŞMASI
- 06HOBİ BAHÇELERİNE YIKIM GÜNÜ: KÖYLÜLERDEN TEPKİ VE ATEŞLİ PROTESTO
- 07YENİ YERLEŞİM ALANLARININ SU SORUNUNA KALICI ÇÖZÜM
- 08BATMAN’DA 282 DEV PROJE TAKİPTE
- 09Tasarruf Bilinci Kırsala Yayılıyor
- 10GENÇ HASTAYA ÇENE AMELİYATI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 11TPAO’DAN BATMAN’DA 5 MİLYON 280 BİN VARİLLİK PETROL ÜRETİMİ
- 127 AYDA 4 BİN 560 İŞLEM!
- 13HÜDA PAR, GENÇLİK POLİTİKALARINI MASAYA YATIRDI
- 14“GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ”
- 15Batman’da Kavurucu Sıcaklara Karşı Soğuk Limonata ve Su Dağıtımı
Henüz Yorum yok