
Okullarda "6 Soru 6 Cevap Projesi’ Başladı"
Okullarda "6 Soru 6 Cevap Projesi’ Başladı"
Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü uzaktan eğitime destek çalışmaları kapsamında 8. sınıf öğrencilerine yönelik ‘Okullarımızdan 6 Soru 6 Cevap Projesi’ başlatıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran konu ile ilgili yaptığı açıklamad şu ifadeleri kullandı. "07 Haziran 2020 tarihinde yapılacak olan LGS’ye hazırlık kapsamında öğrencilerimizde bir farkındalık oluşturma, öğrencilerimizi öğretmenleriyle online bir şekilde buluşturma ve öğrencilerin sınavlara yönelik soru çözme becerilerini geliştirme amacıyla Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ‘Okullarımızdan 6 Soru 6 Cevap Projesi’ni başlatmış bulunmaktayız."
Okullarda 6 Soru 6 Cevap Projesiyle konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran konuşmasının devamında şunları söyledi." “Bu projeyle 8.sınıf öğrencilerimizin soru çözme becerilerini geliştirmenin yanında sınavda çıkması muhtemel konularla ilgi bazı detay bilgiler öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize aktarılıyor. Ayrıca öğretmenlerimiz muhakemeye dayalı yeni nesil soruları çözme yöntemlerini öğrencilerimize gösteriyorlar. Projenin ilk etabında 30 okulumuzdan 180 öğretenimiz soru hazırlayarak öğrencilerimizin uzaktan eğitimine destek vermektedirler. Bu projede emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Ölçme ve Değerlendirme Merkezi koordinatörlüğünde yapılan bu projenin ilk çekimleri Batman Merkez Petrol Ortaokulu ile Batman Merkez Gültepe Ortaokulunda gerçekleştirildi. Sınav tarihine kadar toplamda 30 okulumuzda yapılacak soru çözme projemizde sorular okullarımızın kendi öğretmenleri tarafından çözülmekte olup çekim videoları müdürlüğümüzün Youtube:/Batmanilmem kanalından ve web sitesinden yayınlanacaktır.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Kamu Yönetimine ‘Sabahın Bereketi’ damgası
- 02KÖYLERİN ULAŞIM KONFORU ARTIYOR
- 03BATMAN’IN TURİZM DEĞERLERİ, TUR OPERATÖRLERİNE TANITILDI
- 04MASA TENİSİNDE BATMAN RÜZGÂRI
- 05HASANKEYF’TE GENÇLİK BULUŞMASI
- 06HOBİ BAHÇELERİNE YIKIM GÜNÜ: KÖYLÜLERDEN TEPKİ VE ATEŞLİ PROTESTO
- 07YENİ YERLEŞİM ALANLARININ SU SORUNUNA KALICI ÇÖZÜM
- 08BATMAN’DA 282 DEV PROJE TAKİPTE
- 09Tasarruf Bilinci Kırsala Yayılıyor
- 10GENÇ HASTAYA ÇENE AMELİYATI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 11TPAO’DAN BATMAN’DA 5 MİLYON 280 BİN VARİLLİK PETROL ÜRETİMİ
- 127 AYDA 4 BİN 560 İŞLEM!
- 13HÜDA PAR, GENÇLİK POLİTİKALARINI MASAYA YATIRDI
- 14“GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ”
- 15Batman’da Kavurucu Sıcaklara Karşı Soğuk Limonata ve Su Dağıtımı
Henüz Yorum yok