8 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
Batman’da denetimlerde 8 araç trafikten men edildi
İl Jandarma Komutanlığı ve Batman İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri tarafından havadan trafik denetimleri gerçekleştirildi.
Kent genelinde düzenlenen denetimlerde 29 sürücüye 8 bin 300 TL idari para cezası kesilirken 8 araç ise trafikten men edildiği bildirildi.
Denetimlere ilişkin Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Batman İl Jandarma Komutanlığı ve Batman İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerince; ağır tonajlı araçlar başta olmak üzere karayollarında emniyet şeridinde duraklama yapan, şerit izleme ve değiştirme kurallarına uymayan araçların ihlallerini önleme ve tespit etmeye yönelik havadan trafik denetim faaliyeti icra edildiği belirtildi.
İcra edilen denetimin amacının İçişleri Bakanlığının Trafik Güvenliği Stratejisi ve Trafik Güvenliği Eylem Planı doğrultusunda trafik kazalarının azaltılarak can ve mal kayıplarının en aza indirilmesi ve sürücüler üzerinde farkındalık yaratılarak, yakalanma algısının oluşturulması olduğu ifade edildi.
Batman İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Trafik ekiplerinin bu doğrultudaki denetimleri esnasında 29 sürücüye 8 bin 300 TL idari para cezası uyguladığı belirtilen açıklamada, 8 aracın ise trafikten men edildiği kaydedildi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01CANALP: GÖNÜLLERE DOKUNMAYI İHMAL ETMEYELİM
- 0218 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENLE KUTLANDI
- 03“300 BİN VATANDAŞIMIZI İFTAR SOFRALARINDA BULUŞTURDUK”
- 04YETİM ÇOCUKLARA ANLAMLI DESTEK
- 05KIZILAY RAMAZAN BOYUNCA 3 BİN AİLEYE ULAŞTI
- 06BAYRAM NAMAZI SAATİ BELLİ OLDU
- 07MEZARLIKLARA EK SEFER KARARI
- 08EVLİLİK KREDİSİ ALAN ÇİFTLERE EĞİTİM DESTEĞİ
- 09OTELDE UYUŞTURUCU TİCARETİNE DARBE
- 10PEKDEMİR BATMAN’DA GENÇLERLE İFTARDA BULUŞTU
- 11YAYA ÜST GEÇİDİ GÜÇLENDİRİLİYOR
- 12HABİZBİNİ DERNEĞİ PROJELERİNİ AÇIKLADI
- 13YENİDEN REFAH BATMAN İL TEŞKİLATI BASINLA İFTARDA BULUŞTU
- 14PLASTİK POŞET DENETİMİ: 251 BİN TL CEZA
- 15AFRİN’DE ÇADIRLAR BU YARDIMLA ISINDI




Henüz Yorum yok