Valilik O Aileyle İlgili Açıklama
Batman Valiliği, bazı sosyal medya hesapları ile yerel basında yayınlanan "Kuru ekmekle karınlarını doyuran 6 çocuklu Şut Ailesi, hayırseverler ve yetkililerden yardım bekliyor" şeklindeki paylaşımlara ilişkin açıklama yaptı.
Valilik, Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılan araştırma sonucunu kamuoyu ile paylaştı.
Açıklamasında, habere konu olan Cüneyt Şut'un 39 yaşında olup seyyar işler yaptığı, eşi Berivan Şut’un 27 yaşında olup ev hanımı olduğu, 150 TL kira karşılığında gecekondu tipi bir evde kendisi, eşi ve 6 çocuğu olmak üzere toplam 8 kişi ikamet ettikleri, ailenin 6 çocuğunun olduğu ve 3 çocuğun şartlı eğitim desteğinden, 3 çocuğun da Şartlı Sağlık desteğinden faydalandıkları belirtildi.
Açıklamanın devamında, "Halen elektrik tüketim desteğinden yararlanan aileye, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Ekonomik Destek Programı kapsamında her ay, bin 153 TL yardım yapıldığı, aileye her gün sıcak yemek yardımının yapıldığı, yerel bir gazetede çocukların oyuncak talebi üzerine ailenin tüm çocuklarına oyuncak hediye edildiği, hayırsever vatandaşların aileye iş ve ev imkânı sunduğu, SYDV tarafından aileye bu güne kadar 48 bin 189 TL ayni ve nakdi yardım yapıldığı tespit edilmiştir." denildi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
- 02BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 03BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ
- 04BELEDİYE VEZNELERİ BAYRAMDA DA AÇIK OLACAK
- 05BELEDİYE BAYRAM TEMİZLİĞİNE ERKEN BAŞLADI
- 06CANALP: GÖNÜLLERE DOKUNMAYI İHMAL ETMEYELİM
- 0718 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENLE KUTLANDI
- 08“300 BİN VATANDAŞIMIZI İFTAR SOFRALARINDA BULUŞTURDUK”
- 09YETİM ÇOCUKLARA ANLAMLI DESTEK
- 10KIZILAY RAMAZAN BOYUNCA 3 BİN AİLEYE ULAŞTI
- 11BAYRAM NAMAZI SAATİ BELLİ OLDU
- 12MEZARLIKLARA EK SEFER KARARI
- 13EVLİLİK KREDİSİ ALAN ÇİFTLERE EĞİTİM DESTEĞİ
- 14OTELDE UYUŞTURUCU TİCARETİNE DARBE
- 15PEKDEMİR BATMAN’DA GENÇLERLE İFTARDA BULUŞTU




Henüz Yorum yok