TUNCER BAKIRHAN BATMAN'DA
HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Batman’da partililerle bir araya geldi.
14 Mayıs seçimlerinden halkın eleştirilerine dikkate aldıklarını belirten Bakırhan: “Bizim Filistin halkıyla dayanışmamız takiye değil, siyaset amaçlı değil. Biz Filistin halkıyla 1970’lerde 80’lerde orada can vererek, kan vererek onların direnişine katkı sunarak nasıl samimi olduğumuzu çok evvelden kanıtlamıştık” dedi.
BATMAN’DA KONUŞTU

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Batman’da partililer ve STK’lar ile bir araya geldi. Milletvekilleri Zeynep Oduncu, Çiçek Otlu, Celal Fırat ve MYK üyesi Ebru Günay’ın eşlik ettiği Bakırhan, parti binası önünde partililere hitap etti. Ortadoğu’daki gelişmelere dikkat çeken Bakırhan: “Çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Ortadoğu savaşların ve çatışmaların yoğun yaşandığı bir süreç yaşıyor. Mazlum Filistin haklı büyük bir saldırı altındadır. Filistin halkıyla dayanışma içindeyiz. Bizim Filistin halkıyla dayanışmamız takiye değil, siyaset amaçlı değil. Biz Filistin halkıyla 1970’lerde 80’lerde orada can vererek, kan vererek onların direnişine katkı sunarak nasıl samimi olduğumuzu çok evvelden kanıtlamıştık. Biz Filistin davasını iç siyaset için kullanan bir hareket değiliz, biz Filistin halkının düşmanlarıyla ticaretini büyüten, geleceğine bakan bir siyasi gelenekten gelmiyoruz” dedi.
“ÖZ ELEŞTİRİ YAPTIK”
Yerel seçimlerde gösterecekleri başkan adaylarını belirleyecek bir sistem geliştirdiklerini ifade eden Bakırhan: “14 Mayıs seçimlerinden sonra bizleri eleştirdiniz, dediniz ki ‘Aday çıkardığımız her yerde adaylarımızı halk belirlesin’ Biz de sizin bu eleştirilerinizi dikkate alarak Batman halkına Amed halkına Serhat halkına kendi adaylarını belirleyecekleri bir yöntem geliştireceğiz. Önümüzdeki dönem Batman halkı kendi adaylarını seçerek belirleyecek. Batman adayı kendilerine layık, bu baskı karşısında durabilecek, direnebilecek, hakkını savunabilecek, yerel yönetimlerde 25 yıllık deneyimimizi yürütebilecek, bu kayyum sistemi karşısında daha halktan yana politikaları hayata geçirecektir. Önümüzdeki dönem bize büyük görevler düşüyor. Ev ev gezeceğiz, sokak sokak dolaşacağız, tutmadığımız tek bir el, çalmadığımız tek bir kapı kalmaması gerekiyor.”

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HASANKEYF’TEN KOZLUK’A BATMAN TURİZMİ VİTES YÜKSELTTİ
- 02GENÇ ASKON BATMAN’DA GÖREV DEĞİŞİMİ
- 03BATMAN’A YENİ YEŞİL ALANLAR KAZANDIRILACAK
- 04TEKİN, MAZBATASINI ALDI
- 05TIMOKLULAR DERNEĞİ'NDEN ROJAVA AÇIKLAMASI
- 06SOKAK LEZZETLERİ ŞENLİĞİ ŞEHRİ SARACAK!
- 07YAŞAR “TÜRKİYE’DE YAŞAYAN HER KÜRT’ÜN KALBİ ROJAVA’DA ATIYOR”
- 08BATMAN MEDYA GAZETESİ 24 YAŞINDA
- 09BURAK GROSS 5. YILINI COŞKUYLA KUTLADI, ÜÇÜNCÜ ŞUBE MÜJDESİ VERİLDİ
- 10BATMAN ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ AMED DEPLASMANINA HAZIR
- 11ZAMLAR PEŞ PEŞE GELMEYE DEVAM EDİYOR
- 12KESK BATMAN’DAN İŞ BIRAKMA EYLEMİ
- 13BAŞKAN KAPLAN MAZBATASINI ALDI. ESNAFIMIZIN GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ
- 14Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Seçimlerini Tamamladık.
- 15Eğitim-Bir-Sen’den 10 Ocak’ta Basınla Anlamlı Buluşma




Henüz Yorum yok