BAKAN NEBATİ BATMAN'DA MÜJDEYİ VERDİ
Bakan Nebati Batman'da esnafa müjdeyi verdi
Batnan'da esnaf ziyaretinde talepleri dinleyen Bakan Nebati, “Esnafımızı rahatlatacak paket yolda geliyor. Cumhurbaşkanımız açıklayacak” dedi.
Batman'a gelen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Valiliği ziyaret etti. Bakan Nebati, Batman Valisi Ekrem Canalp, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti İl Başkanı Akif Gür ve protokol tarafından karşılandı. Bakan Nebati, Valilik şeref defterini imzaladıktan sonra makama geçerek, Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’tan kent genelinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Nebati, Valilik ziyaretinden sonra AK Parti il teşkilatını ziyaret etti. AK Parti'li gençler Bakan Nebati'yi meşale, erbane ve Kürtçe şarkılar eşliğinde karşıladı.
AK Parti il teşkilatı ziyaretinden sonra Batman Gülistan Caddesi'ne giden Bakan Nebati, burada esnafı ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Nebati, esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledikten sonra çocuklara hediyeler dağıtıp, hatıra fotoğrafı çektirdi. Esnaf ziyaretinde talepleri dinleyen Bakan Nebati, “Esnafımızı rahatlatacak paket yolda geliyor. Esnafımızı rahatlatacağız. Cumhurbaşkanımız açıklayacak” dedi.
Bakan Nebati’ye ziyaretleri sırasında Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Milletvekili Ziver Özdemir ve protokol üyeleri eşlik etti.
.jpg)
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HABİZBİNİ DERNEĞİ PROJELERİNİ AÇIKLADI
- 02YENİDEN REFAH BATMAN İL TEŞKİLATI BASINLA İFTARDA BULUŞTU
- 03PLASTİK POŞET DENETİMİ: 251 BİN TL CEZA
- 04AFRİN’DE ÇADIRLAR BU YARDIMLA ISINDI
- 05GÜVENLİK TEDBİRLERİ TOPLANTISI YAPILDI
- 06GÜLMEZ’DEN ŞAMPİYONLUK ÇAĞRISI; “BATMAN KENETLENSİN”
- 07BATMAN HAVALİMANI’NDA ŞUBAT YOĞUNLUĞU
- 08ZABITADAN BAYRAM DENETİMİ
- 09SULAMA KANALI’NDAKİ HASAR GİDERİLDİ, YOL TRAFİĞE AÇILDI
- 10İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ANLAMLI DESTEK
- 11PETROLSPOR DURDURULAMIYOR : ŞAMPİYONLUK YOLUNDA KARAMAN’DA 6 GOL, 3 PUAN!
- 12ASKON’DAN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE GIDA YARDIMI
- 13VALİ CANALP’TEN KADİR GECESİ MESAJI
- 14ÇOK SAYIDA SİLAH VE MALZEME ELE GEÇİRİLDİ
- 15MHP, BATMAN’DA KARDEŞLİK SOFRASI KURDU




Henüz Yorum yok