MHP'DEN EV VE KÖY ZİYARETLERİ
MHP’den, ‘KOMŞUM NASILSIN’ EV ZİYARETLERİ
MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, ‘Komşum Nasılsın’ projesi kapsamında merkez ve köylerle ziyaretlerini sıklaştırdı.
Son 15 günde Başkan Demir, Seyitler, Bayındır, Aydınlıkevler, Petrolkent, Yenişehir, Belde, Belde, Seyitler Mahallelileri ve Ardıçlı Köyünde Söğüt, Aslan, Aküren, Yıldırım, Sualp, Ceviz, Koç, Çelikkaya, Rüzgâr ve Güneş ailelerini ziyaret etti.

“HEP SAHADA OLACAĞIZ”
MHP Olarak her zaman sahada olacaklarını belirten İl Başkanı Kerem Demir; “Parti olarak Genel Merkezimizin bütün projelerini başarılı bir şekilde yerine getiriyoruz. ‘Komşum Nasılsın?’ temalı ev ziyaretlerimiz devam ediyor. Batman genelinde Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in talimatları, Genel Merkezimizin Koordineleriyle 2023 seçimlerine yönelik başlatılan çalışmalar çerçevesinde şimdiye kadar yurt çapında ‘Anlatma ve Aydınlatma’ toplantıları, ‘Köyüm Benim’ başlıklı taşra ve kırsal ziyaretleri, ‘Aday Belli Karar Net’ temalı açık hava toplantıları gerçekleştirildi.” diye konuştu.

“ZİYARETLER HİZMET HEYECANIMIZI ARTIRIYOR”
“Bütün bu etkinliklerde milletimizce partimize ve kadrolarımıza gösterilen alaka ve teveccüh, heyecanımızı kamçılamış, çalışma azmimizi artırmıştır.” iye konuşan MHP İl Başkanı Kerem Demir açıklamasına şöyle devam etti; “Türkiye ve dünyadaki duruma ilişkin toplumsal farkındalığı güçlendirmek, Cumhur İttifakı’nın hedeflerini ve muhalefetin durumunu milletle yakından paylaşmak amacıyla Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in talimatlarıyla yeni bir faaliyet programı olan ve vatandaşlarımızla daha yakından temas kurmak üzere ‘Komşum Nasılsın?’ temalı ev ziyaretlerimizi aralıksız sürdürmekteyiz. Batman’da ev ziyaretlerimizsin ağını genişleteceğiz. Ziyaretlerimizin sohbet gündeminde, ekonomik sorunlardan iç politikaya, uluslararası ilişkilerden terörle mücadeleye, Cumhur İttifakı’nın başarılarından muhalefetin aziz milletimizle gelmiş olduğu kopuk ve savruk siyaseti gibi hususlar yer almaktadır. Bu bağlamda 2023'e giden yolda hemşerilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz”

Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
- 02BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 03BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ
- 04BELEDİYE VEZNELERİ BAYRAMDA DA AÇIK OLACAK
- 05BELEDİYE BAYRAM TEMİZLİĞİNE ERKEN BAŞLADI
- 06CANALP: GÖNÜLLERE DOKUNMAYI İHMAL ETMEYELİM
- 0718 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENLE KUTLANDI
- 08“300 BİN VATANDAŞIMIZI İFTAR SOFRALARINDA BULUŞTURDUK”
- 09YETİM ÇOCUKLARA ANLAMLI DESTEK
- 10KIZILAY RAMAZAN BOYUNCA 3 BİN AİLEYE ULAŞTI
- 11BAYRAM NAMAZI SAATİ BELLİ OLDU
- 12MEZARLIKLARA EK SEFER KARARI
- 13EVLİLİK KREDİSİ ALAN ÇİFTLERE EĞİTİM DESTEĞİ
- 14OTELDE UYUŞTURUCU TİCARETİNE DARBE
- 15PEKDEMİR BATMAN’DA GENÇLERLE İFTARDA BULUŞTU




Henüz Yorum yok