‘ŞAMPİYONLARIN İZİNDE’ PROGRAMINA YOĞUN İLGİ
Gençlik ve Spor Bakanlığının hayata geçirdiği, ‘Şampiyonların İzinde’ programı Batman’da büyük ilgi gördü.
19 Mayıs Spor Salonunda yapılan programa, yüzlerce basketbolcu ve farklı branşlardan sporcu katılım sağladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen, ‘Şampiyonların İzinde’ projesi kapsamında ilimize gelen eski Milli Basketbolcu Nevriye Yılmaz ile TRT Spor Spikeri Ersin Düzen, Batman’a hayran kaldıklarını ve farklı bir atmosfer yaşadıklarını belirttiler.
YILMAZ, SPOR HAYATINI ANLATTI
TRT SPOR’un çektiği programda, eski Milli Basketbolcu Nevriye Yılmaz, sporculuk hayatından kesitler, örnekler ve önemli anılarını, sporcularla paylaştı. Zaman zaman uygulamalı basketbol antrenmanı da yaptıran Yılmaz, büyük ilgi gördü. Programda sporcuların sorduğu ve merak ettiği tüm sorulara, eski Milli Sporcu Nevriye Yılmaz cevap verdi.
“SPORA VE BAŞARIYA SUSAMIŞ KENTİZ”
TRT ekibini ve program konuklarını ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, kentin spora ve başarıya susadığını söyledi. İl Müdürü Eren; “Batman’da Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Sayın Valimizin destekleriyle 7’den 77’ye herkes daha iyi şartlarda spor yapmaya başladı. Buda farklı branşlarda ilginin her geçen gün artmasına neden oldu. TRT Spor ekibinin ilimizde çektiği program önümüzdeki günlerde yayına girecek. Buda ilimizin tanıtımı için büyük önem arz ediyor. Emeği ve katkısı olanlara teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 0176.362 KİŞİ UÇTU!
- 02“YAŞAR KEMAL KENT ORMANI KADERİNE TERK EDİLMEMELİ”
- 03ÇOCUK GASTROENTEROLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI
- 04ANAVATAN PARTİSİ’NDEN “KAYYUM VE MUTLAK BUTLAN” İDDİALARINA AÇIKLAMA
- 05MEVSİMLİK ÇİÇEKLERLE BATMAN RENKLENİYOR
- 06OBJEKTİF GAZETESİ'NDEN BİK İSTANBUL'A ZİYARET
- 07ESNAF ODASI ÜYELERİNE VE AİLELERİNE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM
- 08Uluslararası Ekokırım Paneline Davet!..
- 09“ŞENAY AYBÜKE ÖĞRETMENİMİZİN ADI BATMAN’DA SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR”
- 10PETROL-İŞ'TEN TPAO UYGULAMALARINA TEPKİ
- 11OSB BÖLÜNMÜŞ YOLU İNCELENDİ
- 12BATMAN SİNEMANIN MERKEZİ OLUYOR
- 13KAVŞAKLAR LEDLİ SİNYALİZASYON DİREKLERİYLE MODERNLEŞTİRİLDİ
- 14BARIŞ ANNELERİ'NDEN RAHMİ KOÇ'A TEPKİ
- 15PETROLKENT’TE TEMİZLİK ÇALIŞMASI SÜRÜYOR




Henüz Yorum yok