ANADOLU YILDIZLARI BATMAN’DA
Anadolu Yıldızları Batman'da
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 12 kız ve 12 erkek Voleybol takımını 14-16 Şubat 2019 tarihleri arasında ilimizde ağırlıyor.
Kızlarda Batman’ın yanı sıra Adıyaman, Gaziantep, Siirt, Şanlıurfa, Van, Bitlis, Kars, Tunceli, Kilis, Malatya ve Bingöl takımları mücadele edecek. Erkeklerde ise Mardin, Diyarbakır, Siirt, Adıyaman, Şanlıurfa, Kilis, Bingöl, Tunceli, Bitlis, Kars, Van ve Elazığ illerinin takımları katılım sağlayacak. Erkek ve kızlarda yapılacak grup kuralarının ardından 6’şar takım Türkiye finallerine katılmaya hak kazanacak.
“336 SPORCUYU AĞIRLAYACAĞIZ”
Kız ve erkek takımlarında toplamda 24 takımla 336 sporcuyu ilimizde ağırlayacaklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, alt yapı ve organizasyonun eksiksiz olması için çalışmalarının sonlandığını söyledi. Müsabakaların 2000 kişilik 19 Mayıs Spor Salonunda oynanacağını belirten İl Müdürü Eren, tüm voleybol severleri 14-16 Şubat 2019 tarihleri arasında maçları izlemeye davet etti. Eren; “Geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda Sayın Valimiz Hulusi Şahin’in destekleriyle birçok kategoride grup müsabakaları, yarı final ve final müsabakalarına ev sahipliği yapacağız. Güçlü ve tecrübeli personellerimizle tüm organizasyonları alnımızın akıyla sonlandırıyoruz.” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 02METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 0323 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 04TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 05ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”
- 06SOLİN CADDESİ’NE 100 TESPİH AĞACI DİKİLİYOR
- 07KARDELEN MAHALLESİ’NDE 23 NİSAN’A ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
- 08“65 İlde, 25 ülkede sahadayız”
- 09BATMAN BAROSU'NDAN ''BARIŞ SÜRECİ'' PANELİ
- 10Kardelen Mahallesi’nde 23 Nisan’da temsili muhtar çocuk oldu
- 11VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 12TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 13BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI
- 14BAKAN TEKİN’E ZİYARET
- 15SASON’DA ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ AKADEMİK DESTEK BAŞLADI




Henüz Yorum yok