YEŞİL SOL PARTİ'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ
Yeşil Sol Partili adaylardan gövde gösterisi
Yeşil Sol Parti Batman Milletvekili Adayları, partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Partililer oluşturdukları uzun araç konvoyuyla şehir turu attı. Milletvekili adayları meclise 5 milletvekili gönderme vurgusu yaptı.
Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi'nin (Yeşil Sol Parti) 14 Mayıs seçimlerindeki milletvekili adaylarını Ankara’da tanıtmasının ardından adaylar seçime girecekleri kentlere geçti. Yeşil Sol Parti’nin iddialı olduğu illerden Batman'a gelen adaylar kalabalık bir kitle tarafından karşılandı.Yeşil Sol Parti Batman milletvekili adayları Keskin Bayındır, Zeynep Oduncu, Mehmet Rüştü Tiryaki, Nurten Ertuğrul ve Ekrem Bayram için kitlesel karşılama etkinliği düzenledi. Bismil Yolu üzerinde araç konvoyuyla karşılanan vekil adayları, kentin ana caddelerinde halkı selamladı. Milletvekili Adayları, daha sonra Atatürk Parkı yanında bulunan seçim bürosu önene geçerek partililere seslendi.
“BATMAN’DA ZAFER KAZANACAĞIZ”
Yeşil Sol Parti 1. Sıra Milletvekili adayı Keskin Bayındır, “Biz mücadelemizle baskı ve şiddeti kırdık. 14 Mayıs müjde günü olacak, özgürlük ve zafer günü olacak. Umudumuz Batman’da büyük bir başarı sağlayacağız ve bunu herkes görecek. Batman’da 5-0‘lık bir başarıyla zafer kazanacağız. Onları tabela partisi yapıp göndereceğiz. Yeşil Sol Partisi olarak elde edeceğimiz başarı Batman halkının başarısı olacak, partimizin başarısı olacak, bizim başarımız olacak. Partinizi kapatacağız diyorlardı; onları alternatifsiz bırakacağız diyorlardı.
.jpg)
Bugün Batman’da 3 tane partimiz var. Kayyumlar da çantalarını hazırlasın, onları da göndereceğiz. Önümüzde bir ay var, bir ayda ev ev, sokak sokak, mahalle mahalle dolaşacak zamanımız var. Dolayısıyla en büyük sorumluluk Batmanlı gençlerin üzerine düşüyor, annelere, kadınlara, yaşlılara düşüyor. Bu bir aylık süre içerisinde çok çalışıp çabalayacağız” diye konuştu.

Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VERGİ BİLİNCİ BATMAN’DA ÖNE ÇIKTI
- 02RAMAZAN AKŞAMLARINDA MHP’DEN BİRLİK BULUŞMASI
- 0350 KİLO METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 04“SOSYAL YARDIMLAR KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR”
- 05RAMANLI “AHLAKİ ÇÖKÜŞE GÖZ YUMMAK SORUMSUZLUKTUR”
- 06ÇAMLICA MAHALLESİ’NDE İFTAR HEYECANI
- 07VERGİ HAFTASI KAPSAMINDA BESOB’A ZİYARET
- 08KADINLAR HASANKEYF'TE BİR ARAYA GELDİ
- 09BATMAN BELEDİYESPOR KADIN TAKIMINDAN GOL ŞOV
- 10BATMAN TURİZMDE YENİ BİR SAYFA AÇIYOR
- 11MÜFTÜ DURMUŞ: HACI OLMAK DEĞİL, HACI KALMAK ÖNEMLİ
- 12BATMAN MERKEZLİ DEV BAHİS OPERASYONU
- 13KAYMAKAM ÖZTAŞ, GERCÜŞ’TE MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI
- 14PETROL CİTY AVM’DE RAMAZAN COŞKUSU
- 1511 BİN 604 KİŞİ SÜRÜCÜ AKADEMİSİ’NDEN FAYDALANDI




Henüz Yorum yok