OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?
OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: Okullar 1 Haziran'da açılabilir.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıklamasında "Normalleşme süreci planlandığı şekliyle devam ederse 1 Haziran'da okullar açılabilir" ifadelerini kullandı.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk konu ile ilgili şu açıklamlar da bulundu;
Her şey normal sürerse okulları 1 Haziran’da açarız. Bütün toplumun bilgisi dahilinde bakanlıklarla aramızdaki iletişim çalışmalar hep bir yere bağlanıyor. 31 Mayıs’a kadar bu süreç devam edecek. Sadece eğitimden bahsetmiyoruz ekonomide turizmde normalleşme bunu bütün olarak görmek lazım. Okullarımızın bir an önce açılmasını temenni ediyoruz.
Okulların dezenfektanlarla temizlenmesi alınması gereken tedbirler bu işlerin tedbir kısmına yönelik olarak meslek liselerinde ele alınan konular ve bizim üretim bandımızda olan bir çok ürünü burada devreye sokmamız mümkün.
Dersi her halükarda halletmek durumunda böyle olağanüstü durumda bizim çocuklarımız birinci dönemde zayıf aldılar diye onları bu zayıfa bağlı olarak sınıfta bırakmamız çok doğru değil. Öğrencinin lehime olan bir bakış açısıyla sorumlu geçmek koşuluyla geçecek.
Sorumluluk sınavları var. Bunlara girmek için çalışmak zorunda. İkincisi bir çocuğumuz belli dersleri alacak bu dersleri anlayabilmesi içinde bu dönemin derslerini anlaması gerekiyor. BU konulara hazırlanmamış olan bir öğrencimiz gelecek dersleri de anlamakta güçlük çeker.
İşlenen bütün konularda sarmal yapı vardır. Yani her konu birbirine bağlıdır. Bir merdiven basamağı gibidir. İlkokul 4. Sınıftaki konu ile lise 2’deki konu birbiriyle bağlantılı.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN ENGELLİLER ADANA DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR
- 02CANALP, KOZLUK’TA VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU
- 03KADINLAR TEZHİP SANATINI ÖĞRENİYOR
- 04EKMEN’DEN PAHALI UÇAK BİLETLERİ İÇİN REKABET KURUMU’NA BAŞVURU
- 05BATMAN’DA TOPLU ULAŞIMA YENİ GÜÇ
- 06FİLİSTİN FİLM GÜNLERİ BATMAN’DA
- 07BATMAN GARI’NDA EĞİTİM VE TATBİKATI
- 08TÜRKAN “MECLİS KARARLARI, GAZETELERDE YAYIMLANMALI”
- 09TİCARET BORSASI’NDAN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE DESTEK
- 10HABİZBİNİLİLERDEN, KIZILAY'A KAN BAĞIŞI
- 11YENİ ARAÇLAR, HİZMETTE YENİ KOLAYLIK
- 12Batman Medical Point’ten 8 Mart’ta kadın sağlığı farkındalık paneli
- 13BATI YAKASI İÇİN YENİ ULAŞIM HATTI
- 14TRAFO YATIRIMLARI HIZLANIYOR
- 152026 İKİNCİ DÖNEM HİBE BAŞVURULARI AÇILDI




Henüz Yorum yok