
WUSHU KUNG-FU FEDERASYONU İL TEMSİLCİLİĞİNE VELİOĞLU ATANDI
WUSHU KUNG-FU FEDERASYONU İL TEMSİLCİLİĞİNE VELİOĞLU ATANDI
Wushu Kung-Fu Federasyon Başkanlığının teklifi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Bakanlığının onayı ile Batman Wushu Kung-Fu İl Temsilciliğine başarılı genç sporcu Muhammet Velioğlu atandı.
Wushu Kung-Fu Federasyon Başkanı Mehmet Zeki Akıncı’nın imzasıyla yapılan resmi tebliğde; 3289 sayılı Gençlik ve Spor Hizmetleri kanununun ek maddesinin ilgili Fıkrası hükmü gereğince Wushu Kung-Fu Federasyon Başkanlık makamının teklifi, Bakanlık Makamının onayı ile Batman il Temsilciliğine Muhammet Velioğlu atanmıştır denildi.
Genç yaşında ulusal ve uluslararası şampiyonalarda ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil eden çok sayıda şampiyonluğu bulunan Wushu Kung-Fu Milli Sporcusu Muhammet Velioğlu kendisini il temsilciliğine teklif eden federasyon başkanı ve yönetim kurulu üyelerine, teklife onay veren Gençlik ve Spor Hizmetleri Bakanlığı ve Batman Gençlik Spor İl Müdürü M. Şafi Özperk ile müdürlük idarecilerine teşekkür etti.
Wushu Kung-Fu Milli Sporcusu Velioğlu “Ben ve ilimizde eğitim veren Wushu Sanda antrenör hocalarımızın hedefi ilimizde milli ve manevi değerlerimize bağlı spor ahlakı ile yetişmiş ilimizi ve ülkemizi spor alanında en iyi şekilde temsil edecek sporcular yetiştirmektir. Wushu Kung-Fu sporunun ilimizde gelişmesi başarının yakalanmasında bu güne kadar emeği geçen tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Kamu Yönetimine ‘Sabahın Bereketi’ damgası
- 02KÖYLERİN ULAŞIM KONFORU ARTIYOR
- 03BATMAN’IN TURİZM DEĞERLERİ, TUR OPERATÖRLERİNE TANITILDI
- 04MASA TENİSİNDE BATMAN RÜZGÂRI
- 05HASANKEYF’TE GENÇLİK BULUŞMASI
- 06HOBİ BAHÇELERİNE YIKIM GÜNÜ: KÖYLÜLERDEN TEPKİ VE ATEŞLİ PROTESTO
- 07YENİ YERLEŞİM ALANLARININ SU SORUNUNA KALICI ÇÖZÜM
- 08BATMAN’DA 282 DEV PROJE TAKİPTE
- 09Tasarruf Bilinci Kırsala Yayılıyor
- 10GENÇ HASTAYA ÇENE AMELİYATI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 11TPAO’DAN BATMAN’DA 5 MİLYON 280 BİN VARİLLİK PETROL ÜRETİMİ
- 127 AYDA 4 BİN 560 İŞLEM!
- 13HÜDA PAR, GENÇLİK POLİTİKALARINI MASAYA YATIRDI
- 14“GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ”
- 15Batman’da Kavurucu Sıcaklara Karşı Soğuk Limonata ve Su Dağıtımı
Henüz Yorum yok