"En büyük darbeyi 28 Şubat'ta yedik"
Kimilerinin 28 Şubat sürecinden sonra oluşan inanç eğitimi boşluğundan istifade edip gençleri inançsız bir mayayla mayaladığını belirten TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, "Herhalde en büyük darbeyi oradan yedik." dedi.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda TÜGVA’nın düzenlediği "Gençlik Buluşmaları" etkinliğine katıldı.
Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, kimilerinin 28 Şubat sürecinden sonra oluşan inanç eğitimi boşluğundan istifade edip gençleri inançsız bir mayayla mayaladığını belirterek, "Herhalde en büyük darbeyi oradan yedik." dedi.
AK Parti'nin 16 yıllık iktidar sürecini anlatan Erdoğan, "Son 16 yılda AK Parti'nin oylarının düştüğü ve HDP'nin oylarının yükseldiği bu süreci hem görüyorum hem Cumhurbaşkanımızın bu bölgeyle ilgili, bu bölgenin insanı ile ilgili hissiyatını yakından biliyorum. Buna rağmen bunun nasıl olduğunu anlamaya çalışıyorum. Bunu insanlara da söylüyorum. Çok garip hikâyeler de dinledim. Kimisi kulağına fısıldanan yalanlara inanmış, kimisi maalesef 28 Şubat sürecinden sonra oluşan inanç eğitimi boşluğundan istifade edip gençleri inançsız bir mayayla mayalamış. Herhalde en büyük darbeyi oradan yedik. İslam dinini hakkıyla öğrenen bir gencin ırkçılığa meyletmesi zorlaşır." dedi.
Konuşmasında, 28 Şubat askeri darbesine değinen Erdoğan, 28 Şubat darbesiyle ibadethanelerin kapatılması, Kur'an kurslarının yasaklanmasıyla milletin değerlerini yok etmeye çalıştıklarını kaydetti.
Erdoğan, "O boşlukta işte emperyalistlerin maşası haline gelmiş örgüt ve onların uzantıları geçlerimizin kafalarının içinde oynadılar, onları kandırdılar. Dünya bugün çok karışık bir vaziyettedir. Üçüncü dünya savaşı patlak verse kimse şaşırmayacak. Böyle bir zamanda bizim birliğe ihtiyacımız var. Bizi millet yapan o değerlere ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.
15 Temmuz ABD destekli darbe girişimi ile ilgili de konuşan Erdoğan, "Bu millet 15 Temmuz'da gösterdi ki sınıf atlamış. 15 Temmuz gecesi millet 'Benim liderim o tankın, tüfeğin karşısına çıkar. O zaman ben de çıkmalıyım.' diye düşünüyordu. Türkiye'de hangi diğer siyasetçi bunu yapacak duruşa ve cesarete sahip?" açıklamasında bulundu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞEYH SÜLEYMAN BAĞDU DAVASI KARARA BAĞLANDI
- 02Batman Çayı’na giren 2 çocuktan biri boğuldu
- 03ŞEHİR GİRİŞLERİNDE ÇEVRE VE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI
- 04TÜZÜN “MENFUR SALDIRILARI EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE KINIYORUZ”
- 05CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A PETROLSPOR FORMASI
- 06TIMOKLULAR DERNEĞİ'NDEN EĞİTİMDE ŞİDDET UYARISI
- 07SAĞLIKTA ŞİDDETE KARŞI ORTAK ÇAĞRI
- 08ANAVATAN PARTİSİ’NDEN TURGUT ÖZAL’A YILDÖNÜMÜNDE ANMA
- 0915 TEMMUZ DERNEĞİ’NDEN BATMAN’DA BİRLİK MESAJI
- 10ŞİDDETE KARŞI ‘YAŞAM NÖBETİ’
- 11ENGELLİLERE ÖTV MUAFİYETİNDE YENİ DÜZENLEME
- 12OKULLAR KORKU DEĞİL, GÜVEN ÜRETMELİDİR
- 13OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI
- 14TÜZÜN “MENFUR SALDIRILARI EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE KINIYORUZ”
- 15WORLDMAR AVM 20. YILINI KUTLADI




Henüz Yorum yok