Siyer Sınavı'na katkı sunanlara hediye verildi
Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 29 Ocak'ta "O'nu Oku O'nu Yaşa" sloganıyla düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınavı'na katkı sunan kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine teşekkür mahiyetinde Kur'an-ı Kerim hediye edildi.
Gerek izin gerekse okulların tahsisi hususunda sınava katkı sunan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Akın Arı, Abdulhakim Doğu ile Mehmet Işık ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine Kâbe maketine konulmuş Kur'an-ı Kerim ile 2016 Kutlu Doğum Etkinlik Bülteni verildi.
Konu hakkında bilgilendirme yapan Peygamber Sevdalıları Platformu Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın, "Siyer Sınavı'nda bize katkı sunan, desteklerini esirgemeyen özellikle kurum müdürlerimizi ve STK temsilcilerimizi ziyaret ettik. Ziyaretlerimize İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran'ı ziyaret ederek başladık. Kendisine teşekkür edip, bir hediye takdim ettik. Gerek izin konusunda ve gerek okulların tahsisi konusunda belgelerin altında imzaları bulunan İl Milli Eğitim Şube Müdürlerimizi ziyaret edip, hediyelerimizi takdim ettik. Okul müdürlerimizi ve STK temsilcilerini ziyaret ettik. Batman'da Siyer Sınavı ile ilgili bize katkı sunan ve destek veren bütün kardeşlerimizi bir şekilde ödüllendireceğiz inşallah. Allah hayırlarını kabul etsin ve Firdevs cennetlerinde Peygamberle buluştursun." dedi.
Batman'da dereceye girenlere ilerleyen günlerde ödüllendirme yapacaklarına da değinen Aydın, "Batman koordinatörlüğü olarak Siyer Sınavı'nda 21 bine yakın kayıt aldık. Sınavımız gayet güzel ve heyecanlı bir şekilde geçti. Şimdi de dereceye giren kardeşlerimizin ödüllerini vereceğiz. Allah kısmet ederse 19 Mart'ta İl Kültür Merkezinde bir etkinlikle sınavda dereceye girip, ödül hak eden kardeşlerimizin ödüllerini vereceğiz. Batman'da derece yapan kardeşlerimizin sayısı 106'dır. 5 kardeşimiz umre kazanırken diğerleri de dizüstü bilgisayar, tablet, bisiklet, çeyrek ve yarım altın olmak üzere çeşitli hediyeler kazandı. Gündüz bayanlara, gece erkeklere olmak üzere 2 programda kazananların ödüllerini vereceğiz." ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TIMOKLULAR DERNEĞİ’NDEN TOPLUMU BİLİNÇLENDİRME ŞÖLENİ
- 02GÖÇER HAYVANCILIK İÇİN ORTAK AKIL BULUŞMASI
- 03BATMAN'A KÖFTE İSTASYONU
- 04PETROLSPOR 1. LİG’E DEMİR ATTI
- 05BATMANDA TEFECİLERE OPERASYON: 8 KİŞİ GÖZ ALTINA ALINDI
- 06ZEHİR TACİRLERİ BATMAN'A GİRMEDEN YAKAYI ELE VERDİ
- 07BATMAN PETROL SPOR MAÇI MEYDANDA CANLI İZLENECEK
- 08BATMAN'DA ASAYİŞ OLAYLARINDA DÜŞÜŞ
- 09TRAFİKTE DÜZEN VE GÜVENLİK İÇİN ORTAK ÇALIŞMA
- 10BATMAN MERKEZLİ 6 İLDE DÜZENLENEN ORGANİZE YASA DIŞI BAHİS OPERASYONUNDA 16 ŞÜPHELİNİN TAMAMI TUTUKLANDI
- 11HASANKEYF KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARET
- 12BAŞKAN ŞANSİ’DEN PETROLSPOR’A GÜÇLÜ DESTEK
- 13İş İnsanı Ferdi Kurt’tan Petrolspor tribünlerine 500 bayrak desteği
- 14TÜZÜN'DEN PETROLSPOR'A DESTEK ÇAĞRISI
- 15BASKİ’DEN YOĞUN MESAİ




Henüz Yorum yok