Fen Olimpiyatları ödülleri verildi
Batman Fen Lisesinin koordinasyonunda gerçekleşen “4. Fen Olimpiyatları'nda” dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Batman Fen Lisesi konferans salonunda gerçekleşen “4. Fen Olimpiyatları” ödül törenine; İl Milli Eğitim Müdür Vekili Bahattin Atilla, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Fen olimpiyatlarında mansiyon ödülü alan TÜPRAŞ Ortaokulu, Abdulcelil Candan İmam Hatip Ortaokulu, Mevlana Ortaokulu ve İMKB Ortaokulundan birer öğrenciye 100’er TL hediye edildi.
4. Fen Olimpiyatları'nda üçüncü olan 19 Mayıs Ortaokulu öğrencilerine birer tablet ve 150’şer TL, ikinci olan Petrol Ortaokulu öğrencilerine birer tablet ve 200’er TL ve birinci olan Metin Bostancı Ortaokulu öğrencilerine birer tablet ile 250’şer TL hediye edildi. Dereceye giren okulların müdürlerine de plaket verildi.
4. Fen Olimpiyatı ödül töreninde kısa bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdür Vekili Bahattin Atilla, “Fen olimpiyatları açılış töreninde de beraberdik, kapanışında da birlikte olmak nasip oldu. Bu süreçte emeği geçen tüm öğretmenlerimize, okul müdürlerimize, velilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, öğrencilerimize de başarılar diliyorum.” diye konuştu.
Ödül töreninin ardından Atilla, öğretmenler ve öğrencilerle birlikte Fen Lisesinin TÜBİTAK Bilim Fuarı stantlarını gezdiler.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 017 SÜRÜCÜYE 35 BİN TL’Yİ AŞAN CEZA
- 02“BU DAVADA ESKİ-YENİ YOK, EMEK VE VEFA VAR”
- 03POS KOMİSYON ÜCRETLERİ MAKUL SEVİYEYE ÇEKİLMELİ
- 04UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 ŞAHIS TUTUKLANDI
- 05Milletvekili Nasıroğlu, "Asaletimiz en büyük gücümüz"
- 06BAYAR VE DEMİR AİLELERİNİN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ
- 07Başkan Şansi, “Batman Petrolspor taraftarına yönelik saldırı kabul edilemez”
- 08HÜDA PAR’DAN KÜRT SORUNU VE SURİYE ÇAĞRISI
- 09"Irkçı saldırılara karşı sessiz kalmayacağız"
- 10KAPLAN’DAN ESNAF İÇİN FAİZSİZ KREDİ ÇAĞRISI
- 11İPRAGAZ CAMİİ İBADETE AÇILDI
- 12ŞEYH SÜLEYMAN'E ŞABE VEFAT ETTİ
- 13EKMEN:BATMAN'A LONDRA AKTARMALI UCUZ BİLET ALABİLİRSİNİZ
- 14ARANAN 37 ŞAHIS YAKALANDI
- 15Batman Çevre Gönüllüleri’nden ağaç kesimlerine tepki




Henüz Yorum yok