KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİNDE BAHAR DÖNEMİ
BATMAN KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİNDE BAHAR DÖNEMİ
Batman Belediyesi’nin beğeniyle takip edilen kültür sanat etkinlikleri 2018 Mart Ayı programı açıklandı.
Her ay birbirinden renkli etkinliklerle Batmanlılara unutulmaz anlar yaşatan Belediyemiz’in Mart 2018 kültür sanat etkinlikleri programı, sinema, tiyatro oyunları, çocuk karnavalları müzikali, konserler ve sergilerle, 7’den 77’ye her yaş ve sosyal kesime hitap edecek şekilde hazırlandı.
Mart ayı etkinliklerinde çocuklara yine özel yer verildi. ‘Arı Maya ve Çiçek Perisi’, ‘Deniz Kızı ve Sevimli Korsanlar’ ‘Pinokyo’ gibi çocuk tiyatro oyunlarının yanı sıra ‘Bak Şu Leyleğe’ ve ‘Gamba: Macera Çetesi’ gibi animasyon film gösterimleri Mart ayı programı kapsamında çocuk izleyicilerle buluşacak.
‘Sedat Anar ile Santur Dinletisi, ‘Klasik Batı Müziği Konseri’, ‘Kadınlardan Türküler Konseri’, ‘Mehmen Emin Göktepe Anlatımlı Piyano Resitalı’ ve Dursun Ali Erzincanlı ile Recep Arslan’ın muhteşem yorumuyla ‘Üç Aylar ve Sevgiliye Yolculuk’ Tasavvuf Müziği Konseri’ ile izleyiciler keyifli zamanlar geçirecek.

Çocukların yanı sıra yetişkinlere yönelik programların da yer aldığı Belediyemiz Kültür ve sanat etkinliklerinde ‘Karma Resim Sergisi’, ‘Alişan Kapaklıkaya Söyleşisi’ ile ‘İki Bavul Dolusu’, ‘Aşk Bu Mu’ ile Ahmet yenilmez’den ‘Abdulhamit’ ve ‘Korkma’ adlı tiyatro oyunları seyircilerle buluşacak.
Vatandaşlar etkinlik detaylarını Batman Belediyesi resmi web sayfası www.batman.bel.tr adresinden takip edilebilecek. Programın duyurusunu yapan Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri Toplumun tüm kesimlerinin belediyenin yaptığı etkinliklere katılımlarını beklediklerini ve etkinliklerden hiçbir ücret ödemeden faydalanabileceklerini belirtti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01FEN İŞLERİ EKİPLERİNDEN YOĞUN SAHA ÇALIŞMASI
- 0212 PERSONELLE MEZARLIKLAR TEMİZLENDİ
- 03Tiryaki, "Batman işsizlikte ilk sıralarda”
- 04ARAÇ KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ
- 05“BU BİR TASARRUF DEĞİL, EMEK SÖMÜRÜSÜDÜR”
- 06BERLİN’DE BARIŞ VE GERİ DÖNÜŞ ZİRVESİ
- 07BELEDİYEDEN EVLENECEK ÇİFTLERE ÇEYİZ DESTEĞİ
- 082 BİN 250 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU
- 09HASANKEYF’TE İŞYERLERİNİN TAPULARI SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ
- 10GENÇ MÜSİAD’TAN GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ
- 11Batman'ın Yüzyıllık Sırrı: Ziyaret Taşları Mancınık Mermisi miydi?
- 12Oğuz ve keklik ailelerinin mutlu günü
- 13BATMAN’DA LEZZET ŞÖLENİ BAŞLADI
- 14SASON ÇİLEĞİNDE SON HASAT BAŞLADI
- 15SANTEK KURULU TOPLANDI




Henüz Yorum yok