“Sağlık hizmetlerinde geri kalmayacağız”
“Sağlık hizmetlerinde geri kalmayacağız”
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Sağlık-Sen ziyaretinde sağlık hizmetleri konusunda yoğun gayret göstereceklerini belirterek, Sağlık-Sen’in yaptığı çalışmalar ile hizmetin iyileşmesi noktasında yaptıkları değerlendirmelerin çok önemli olduğunu söyledi.
Batman’da ziyaret ve programlarına devam eden Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, beraberinde HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve partililerden oluşan bir heyetle, Sağlık Sen’i ziyaret ederek çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Sağlık-Sen ziyaretinde sağlık çalışanlarının talep, sorun ve isteklerini dinledi. Ziyaret sırasında söz alan Sağlık-Sen Batman Şube Başkanı İbrahim Halil Dursun, Batman geneli hastanelerin, aile sağlık destek hizmetleri merkezlerinin ve ilçe hastaneleri hakkında genel bilgileri ve eksiklikleri Milletvekili Ramanlı ile paylaştı.
SAĞLIKÇILARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ…
Hastanelerin eksikliklerini, gereksinimlerini raporlar halinde Sağlık İl Müdürlüğüne de sunduklarını söyleyen Dursun, Milletvekili Ramanlı’nın yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini ve hastane ziyaretlerinde sorunları çözebileceğine inandıklarını söyledi. Sağlık alanında göz önünde bulunan sorunların aslında küçük olduğunu ifade eden Dursun, sağlık alanında daha büyük sorunları olduğunu ve bunların çözüme kavuşturulması gerektiğini ifade etti. Sağlık-Sen sağlık hizmetlerinde yaşanan sıkıntıları, sağlıkçıların hak ve taleplerini dinleyen Ramanlı, “Sağlık hizmetleri konusunda ilimizin geri kalmaması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz bundan hiç şüpheniz olmasın. Özellikle Sağlık-Sen’in yaptığı çalışmalar ile hizmetin iyileşmesi noktasında yaptıkları değerlendirmeler bizler için çok önemli. Sizlerin gördüklerini belki biz göremeyiz. Ama sizin gördüklerinizle artık bizlerde görmüş olacağız.” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01FEN İŞLERİ EKİPLERİNDEN YOĞUN SAHA ÇALIŞMASI
- 0212 PERSONELLE MEZARLIKLAR TEMİZLENDİ
- 03Tiryaki, "Batman işsizlikte ilk sıralarda”
- 04ARAÇ KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ
- 05“BU BİR TASARRUF DEĞİL, EMEK SÖMÜRÜSÜDÜR”
- 06BERLİN’DE BARIŞ VE GERİ DÖNÜŞ ZİRVESİ
- 07BELEDİYEDEN EVLENECEK ÇİFTLERE ÇEYİZ DESTEĞİ
- 082 BİN 250 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU
- 09HASANKEYF’TE İŞYERLERİNİN TAPULARI SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ
- 10GENÇ MÜSİAD’TAN GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ
- 11Batman'ın Yüzyıllık Sırrı: Ziyaret Taşları Mancınık Mermisi miydi?
- 12Oğuz ve keklik ailelerinin mutlu günü
- 13BATMAN’DA LEZZET ŞÖLENİ BAŞLADI
- 14SASON ÇİLEĞİNDE SON HASAT BAŞLADI
- 15SANTEK KURULU TOPLANDI




Henüz Yorum yok