BATMAN PETROLSPOR'DA TRANSFER MESAİSİ
Kırmızı-beyazlı kulüp, orta saha oyuncusu Emre Bayram’ın sözleşmesini 1 yıl uzattı.
Spor Toto 3. Lig 1. grup ekiplerinden Batman Petrolspor, iç transferde Emre Bayram ile tekrar anlaştı.
Kırmızı-beyazlı kulübün Asbaşkanı ve Basın sözcüsü M. Fatih Ceylan yapılan açıklamada, tecrübeli oyuncu Emre Bayram ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.
"Yuvam" dediği Petrolspor’da kalmaktan ötürü çok mutlu olduğunu bildiren Emre Bayram, Petrolspor’un bu sezon kesinlikle 2.Lig'e ulaşacağını kaydetti.
GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR
İç ve Dış transfer görüşmelerin devam ettiğini ve ‘O sene bu sene’ sloganı ile çalıştıkları belirten As Başkan ve Basın sözcüsü M. Fatih Ceylan, “yönetimimiz ve transfer komitemiz hummalı bir çalışma içerisine girmiştir. Emre Bayram gibi kaliteli oyuncuları kadroda tutmayı başardık. Samed, Celal ve Hakan ile yarın bir görüşme yapılacak. Bu oyuncularımız ile prensipte anlaşılmış, ufak pürüzleri hallettikten sonra kamuoyuna duyuracağız.” Dedi.
TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞINDAYIZ
Bir müddet önce Bayram Toysal ile el sıkışarak anlaşma yaptıklarını ama sayın Toysal’ın başka kulüple görüşmesini etik bulmadıkları için yollarını ayırdıklarını belirten Basın sözcüsü M. Fatih Ceylan, “En genç hafta sonuna kadar teknik direktörümüz ile sözleşme imzalayıp, kamuoyuna duyuracağız. Şu anda görüşme halinde olduğumuz teknik adamlar var. Yönetimimizin ile hem fikir olup, genç bir teknik adam getirmede karar kıldık. Belirlediğimiz isimle görüşmelerimiz devam ediyor.” İfadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01TPAO Batman Bölge Müdürlüğü’nden Yeşil Vatan Seferberliğine 500 Fidanlık Katkı
- 02VALİ CANALP, VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ
- 03FEN İŞLERİ EKİPLERİNDEN YOĞUN SAHA ÇALIŞMASI
- 0412 PERSONELLE MEZARLIKLAR TEMİZLENDİ
- 05Tiryaki, "Batman işsizlikte ilk sıralarda”
- 06ARAÇ KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ
- 07“BU BİR TASARRUF DEĞİL, EMEK SÖMÜRÜSÜDÜR”
- 08BERLİN’DE BARIŞ VE GERİ DÖNÜŞ ZİRVESİ
- 09BELEDİYEDEN EVLENECEK ÇİFTLERE ÇEYİZ DESTEĞİ
- 102 BİN 250 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU
- 11HASANKEYF’TE İŞYERLERİNİN TAPULARI SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ
- 12GENÇ MÜSİAD’TAN GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ
- 13Batman'ın Yüzyıllık Sırrı: Ziyaret Taşları Mancınık Mermisi miydi?
- 14Oğuz ve keklik ailelerinin mutlu günü
- 15BATMAN’DA LEZZET ŞÖLENİ BAŞLADI




Henüz Yorum yok