AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi’den Cumhuriyet Bayramı Mesajı: “Cumhuriyetimizin 101. Yılını Gururla Kutluyoruz!”
AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi’den Cumhuriyet Bayramı Mesajı: “Cumhuriyetimizin 101. Yılını Gururla Kutluyoruz!”
AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, Cumhuriyetimizin ilanının 101. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında Cumhuriyet’in, milletin iradesinin ve bağımsızlık sevdasının simgesi olduğunu vurgulayan Şansi, Türkiye’nin 101 yıllık bu onurlu yolculuğunu gelecek nesillere aktarma kararlılığını ifade etti.
Hüseyin Şansi mesajında, “29 Ekim 1923’te ‘Hâkimiyet Milletindir’ şiarıyla ilan edilen Cumhuriyetimiz, aziz milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en büyük zaferidir. Bu tarihî süreçte canlarını feda eden şehitlerimizi, büyük kahramanlarımızı ve ecdadımızı rahmetle, minnetle ve duayla yâd ediyoruz. Onların fedakarlıkları sayesinde bugün güçlü, bağımsız ve özgür bir Türkiye olarak, Cumhuriyetimizi daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz,” dedi.
Şansi, Cumhuriyet’in kazanımlarını korumanın ve onu daha da ileriye taşımanın AK Parti olarak en büyük sorumluluklarından biri olduğunu belirterek şunları ekledi: “Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümünü kutlarken, birliğimizi bozmaya yönelik hiçbir tehdit, ülkemizin aydınlık geleceğinde yer bulamayacaktır. Türkiye, Cumhuriyet’in ışığında daha güçlü, daha müreffeh yarınlara emin adımlarla ilerlemeye devam edecek. Bu vesileyle, tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Nice 101 yıllara!”
Etiketler : #Parti,#Batman,#İl,#Başkanı,#Hüseyin,#Şansi’den,#Cumhuriyet,#Bayramı,#Mesajı:,#Cumhuriyetimizin,#101.,#Yılını,#Gururla,#Kutluyoruz!,
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01TPAO Batman Bölge Müdürlüğü’nden Yeşil Vatan Seferberliğine 500 Fidanlık Katkı
- 02VALİ CANALP, VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ
- 03FEN İŞLERİ EKİPLERİNDEN YOĞUN SAHA ÇALIŞMASI
- 0412 PERSONELLE MEZARLIKLAR TEMİZLENDİ
- 05Tiryaki, "Batman işsizlikte ilk sıralarda”
- 06ARAÇ KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ
- 07“BU BİR TASARRUF DEĞİL, EMEK SÖMÜRÜSÜDÜR”
- 08BERLİN’DE BARIŞ VE GERİ DÖNÜŞ ZİRVESİ
- 09BELEDİYEDEN EVLENECEK ÇİFTLERE ÇEYİZ DESTEĞİ
- 102 BİN 250 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU
- 11HASANKEYF’TE İŞYERLERİNİN TAPULARI SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ
- 12GENÇ MÜSİAD’TAN GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ
- 13Batman'ın Yüzyıllık Sırrı: Ziyaret Taşları Mancınık Mermisi miydi?
- 14Oğuz ve keklik ailelerinin mutlu günü
- 15BATMAN’DA LEZZET ŞÖLENİ BAŞLADI




Henüz Yorum yok