ÜNİVERSİTE'YE 52 BİN EURO’LUK DESTEK
BÜ’YE 52 BİN EURO’LUK DESTEK
Batman Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Manap’ın, “Genç Anne-Babaların Dijital Ebeveynlik Farkındalığını Geliştirme” isimli projesi, 52 bin Euro’nun üzerinde destek hakkı kazandı.
“ÖNEMLİ BİR PROJE…”
Batman Üniversitesi’nde ‘Gençlik Katılımı Proje’ başvuruları kapsamında Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Manap’ın, “Genç Anne-Babaların Dijital Ebeveynlik Farkındalığını Geliştirme” isimli projesi 52 bin Euro’nun üzerinde destek hakkı kazandı. Avrupa Birliği tarafından destek hakkı kazanan projeyle ilgili açıklama yapan Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, kuşaklar arasındaki en önemli konulardan biri olan dijitalliği ele almasının projenin desteklenmesini daha da anlamlı kıldığını belirtti.
REKTÖR DEMİR, MANAP'I TEBRİK ETTİ
Desteklenmeye değer görülen bu nitelikli projenin akademik literatüre önemli katkı sunacağını ifade eden Rektör Demir, projenin psikolojik ve sosyolojik açıdan da topluma fayda sağlayacağını vurguladı. Batman Üniversitesinin hem fiziki hem de akademik kapasitesini her geçen gün artırarak nitelikli çalışmalara imza attığının altını çizen Rektör Demir, projesi destek hakkı kazanan Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Manap’ı başarısından dolayı tebrik ederek üniversite akademik personelinin bu tür projelere başvurmaları teşvikinde bulundu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 012 BİN 250 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU
- 02HASANKEYF’TE İŞYERLERİNİN TAPULARI SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ
- 03GENÇ MÜSİAD’TAN GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ
- 04Batman'ın Yüzyıllık Sırrı: Ziyaret Taşları Mancınık Mermisi miydi?
- 05Oğuz ve keklik ailelerinin mutlu günü
- 06BATMAN’DA LEZZET ŞÖLENİ BAŞLADI
- 07SASON ÇİLEĞİNDE SON HASAT BAŞLADI
- 08SANTEK KURULU TOPLANDI
- 09KAYYUM TARTIŞMALARI YENİDEN GÜNDEMDE
- 10BATMAN’DA ASAYİŞ OPERASYONU: 6 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 11BESO BAŞKANI ÇİFTÇİ OBJEKTİF'İ ZİYARET ETTİ
- 12AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI ARALIK AYINDA HİZMETE AÇILIYOR
- 13BATMAN’DA ‘HALKIN İRADESİ’ VURGUSU
- 14BATMAN’DAN ANKARA’YA BİRLİK ÇIKARMASI!
- 15KAPLAN, SEÇİM STARTINI VERDİ




Henüz Yorum yok