“HALKIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
“HALKIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
DEM Parti Batman Milletvekili Zeynep Oduncu Kutevi ve beraberindeki parti heyeti, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören yurttaşların yakınlarını ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerinde bulundu hem de yaşanan sorunları dinledi.
Görevden alınarak yerlerine kayyım atanan Batman Belediyesi Eşbaşkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık’ın da yer aldığı heyet, hasta yakınlarıyla yakından ilgilenerek, karşılaştıkları sıkıntılar ve talepler hakkında bilgi aldı. Ziyaret esnasında sağlık hizmetlerine erişimde yaşanan sorunlar, hastane koşulları ve hasta yakınlarının yaşam şartları da gündeme geldi.
''HALKIN YANINDA, MÜCADELENİN İÇİNDEYİZ''
Ziyaretin ardından basına açıklama yapan Milletvekili Zeynep Oduncu, halkla olan bağlarını büyüterek sürdüreceklerini vurguladı. “Halkımızın acısında da sevincinde de yanında olacağız. Bu ziyaret, yalnızca bir nezaket ziyareti değil; halkımızla kurduğumuz dayanışmanın bir yansımasıdır” diyen Oduncu, halktan kopmayan bir siyaset anlayışıyla yollarına devam edeceklerini belirtti. Heyet, hastane personeliyle de kısa sohbetlerde bulunarak sağlık çalışanlarına emekleri için teşekkür etti. Oduncu, sağlık emekçilerinin zorlu çalışma koşullarına da dikkat çekerek, bu sorunların çözümü için mecliste mücadele edeceklerini ifade etti. Ziyaretin toplumsal bir mesaj taşıdığına dikkat çeken Oduncu, şu ifadeleri kullandı : “Bu topraklarda dayanışma sadece bir duygu değil; bir direniş biçimidir, bir yaşam tarzıdır. Halkın iradesine ve mücadelesine sahip çıkmak bizim en temel sorumluluğumuzdur. Kayyımlar, baskılar ve antidemokratik uygulamalarla halkın sesini kısmaya çalışanlara karşı cevabımız, birlik ve dayanışma olacaktır. Halkla birlikte olmaya, onların sesi olmaya devam edeceğiz.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01TPAO Batman Bölge Müdürlüğü’nden Yeşil Vatan Seferberliğine 500 Fidanlık Katkı
- 02VALİ CANALP, VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ
- 03FEN İŞLERİ EKİPLERİNDEN YOĞUN SAHA ÇALIŞMASI
- 0412 PERSONELLE MEZARLIKLAR TEMİZLENDİ
- 05Tiryaki, "Batman işsizlikte ilk sıralarda”
- 06ARAÇ KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ
- 07“BU BİR TASARRUF DEĞİL, EMEK SÖMÜRÜSÜDÜR”
- 08BERLİN’DE BARIŞ VE GERİ DÖNÜŞ ZİRVESİ
- 09BELEDİYEDEN EVLENECEK ÇİFTLERE ÇEYİZ DESTEĞİ
- 102 BİN 250 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU
- 11HASANKEYF’TE İŞYERLERİNİN TAPULARI SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ
- 12GENÇ MÜSİAD’TAN GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ
- 13Batman'ın Yüzyıllık Sırrı: Ziyaret Taşları Mancınık Mermisi miydi?
- 14Oğuz ve keklik ailelerinin mutlu günü
- 15BATMAN’DA LEZZET ŞÖLENİ BAŞLADI




Henüz Yorum yok