EĞİTİM-SEN: “HALKIN ÖĞRETMENLERİYİZ”
EĞİTİM-SEN: “HALKIN ÖĞRETMENLERİYİZ”
Eğitim-Sen Batman Şubesi Yürütme Kurulu, 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle yaptıkları açıklamada, taleplerinin karşılanması gerektiğini belirtti.
Eğitim-Sen Batman Şubesi Yürütme Kurulu, 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle yaptıkları açıklamada, taleplerinin karşılanması gerektiğini belirtti. Açıklamada özetle şöyle denildi; “Bizler, öğretmenlerin ‘hükümet memuru’ yapılmasını, öğretmen ve yönetici atamalarının siyasi torpillerin gölgesinde yapılmasını değil; nitelikli eğitimin nitelikli öğretmenle mümkün olabileceği gerçeğinden hareketle, çalışma ve yaşam koşullarımızın iyileştirilmesini istiyoruz.
Şu çok iyi bilinmelidir ki, dünyanın her yerinde eğitim emekçileri siyasi iktidarlara değil; halka ve öğrencilerine karşı sorumludur. Yıllardır ülkenin dört bir yanında fedakârca görev yaparken, aksi yöndeki tüm politika, uygulama ve dayatmalara rağmen hükümetin değil, halkın öğretmeni olmak için mücadele ediyoruz. Tamamen hukuksuz siyasi kararlarla ihraç edilen, sürgün ve soruşturmalara maruz kalan bütün eğitim ve bilim emekçilerinin; eğitim hakkından eşit koşullarda yararlanamayan milyonlarca çocuk ve gencimizin taleplerinin takipçisi olmayı sürdüreceğiz.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 012 BİN 250 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU
- 02HASANKEYF’TE İŞYERLERİNİN TAPULARI SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ
- 03GENÇ MÜSİAD’TAN GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ
- 04Batman'ın Yüzyıllık Sırrı: Ziyaret Taşları Mancınık Mermisi miydi?
- 05Oğuz ve keklik ailelerinin mutlu günü
- 06BATMAN’DA LEZZET ŞÖLENİ BAŞLADI
- 07SASON ÇİLEĞİNDE SON HASAT BAŞLADI
- 08SANTEK KURULU TOPLANDI
- 09KAYYUM TARTIŞMALARI YENİDEN GÜNDEMDE
- 10BATMAN’DA ASAYİŞ OPERASYONU: 6 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 11BESO BAŞKANI ÇİFTÇİ OBJEKTİF'İ ZİYARET ETTİ
- 12AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI ARALIK AYINDA HİZMETE AÇILIYOR
- 13BATMAN’DA ‘HALKIN İRADESİ’ VURGUSU
- 14BATMAN’DAN ANKARA’YA BİRLİK ÇIKARMASI!
- 15KAPLAN, SEÇİM STARTINI VERDİ




Henüz Yorum yok