‘Okullaşma oranı yüzde 90’a yükseldi’
‘Okullaşma oranı yüzde 90’a yükseldi’
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ilimiz merkezde bulunan anaokulu okul müdürleriyle durum değerlendirme ve yeni eğitim öğretim yılı öncesi hedef belirleme toplantısı yaptı.
Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen okul öncesi durum değerlendirme toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve ilimiz merkezde okul öncesi eğitimi veren anaokulu okul müdürleri katıldı. Toplantıda anaokulu okul müdürlerine konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran ilimizde okul öncesi okullaşma oranının % 35'ler seviyesinden % 90'lar seviyesine ulaşmasında öğretmen ve idarecilerin ekip olarak gösterdikleri özverili çalışma ve elde edilen başarıdan dolayı teşekkür etti.
OKULLAŞMA ORANI % 35'ten % 90’A YÜKSELDİ
İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran; "Son iki yılda ilimizde okul öncesi okullaşmada elde edilen niceliğin nitelikli bir durum kazanması ve bu doğrultuda yeni hedeflerin belirlenmesi için bir okul öncesi çalıştayı yapacağız. Okul öncesi eğitimin nitelikli olabilmesi için çocuklarımıza mutlaka merhameti, paylaşmayı, sevgiyi, diyalog kurmayı, kendini ifade etmeyi öğretmeliyiz ve onlara özgüven kazandırmalıyız" diye konuştu. Değerlendirme toplantısı İl Milli Eğitim Müdürümüz Kurtaran konuşmasının ardından anaokulu okul müdürlerinin görüş ve önerileriyle sona erdi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 02METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 0323 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 04TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 05ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”
- 06SOLİN CADDESİ’NE 100 TESPİH AĞACI DİKİLİYOR
- 07KARDELEN MAHALLESİ’NDE 23 NİSAN’A ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
- 08“65 İlde, 25 ülkede sahadayız”
- 09BATMAN BAROSU'NDAN ''BARIŞ SÜRECİ'' PANELİ
- 10Kardelen Mahallesi’nde 23 Nisan’da temsili muhtar çocuk oldu
- 11VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 12TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 13BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI
- 14BAKAN TEKİN’E ZİYARET
- 15SASON’DA ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ AKADEMİK DESTEK BAŞLADI




Henüz Yorum yok