Batmanlılar Oryantringi sevdi
Batmanlılar Oryantringi sevdi
Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından Okul Sporları Faaliyet programında yer alan küçük kız-erkek ve yıldız kız-erkek oryantring şampiyonası Batman’da büyük bir heyecanla yapıldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından Okul Sporları Faaliyet programında yer alan küçük kız-erkek ve yıldız kız-erkek oryantring şampiyonası Batman’da büyük bir heyecanla yapıldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği Oryantring İl Şampiyonasına farklı okullardan 17 takım ve toplamda 87 öğrenci katılım sağladı. Ferdi olarak kategorisinde ilk 5’e giren sporcular ve minik kızlarda TED Koleji, minik erkek, yıldız kız ve yıldız erkeklerde ise Hürriyet Ortaokulunun takımları 29 Nisan 2018 tarihinde Elazığ ilinde yapılacak olan bölge şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. Oryantring branşının zevkli ve heyecanlı geçtiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, ilginin kendilerini sevindirdiğini söyledi. İl Müdürü Eren; “Kurum olarak tüm spor dallarını bir bütün olarak görüyoruz. Amacımız, sporu farklı sporcularımızla her kategori ve branşa yaymaktır. Oryantring ilimizde fazla bilinmemesine rağmen kısa zamanda toplumun her kesimine yaydık. Emeği ve katkısı olan herkesi teşekkür eder, grup şampiyonasında sporcularımıza ve takımlarımıza başarılar dilerim.” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’ın Tepkisi Geri Adım Attırdı: Amedspor Özür Diledi!
- 02ÇETSOS KURUYEMİŞ’TEN 4. ŞUBE ATAĞI
- 03YAZLA BİRLİKTE ÇİÇEKLERE İLGİ ARTTI
- 04ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI YAĞIŞA RAĞMEN SÜRÜYOR
- 05ÇOK SAYIDA RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- 06YAPICIOĞLU’NDAN “SUMUD FİLOSU” ÇAĞRISI
- 07BAŞKAN ŞANSİ “YÜRÜYÜŞÜMÜZ İNANÇ VE KARARLILIKLA SÜRÜYOR”
- 08Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 09ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 10SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 11EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 12BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 13ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 14BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 15Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti




Henüz Yorum yok