MAVİ YEŞİL BATMAN’DA 2. ETAP BAŞLADI
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp öncülüğünde Mavi Yeşil Batman Projesi’nin ikinci etap çalışmaları başladı.
Toplam 2.050 dönümlük alanda inşa edilen projenin 700 dönümlük 2. etabı, kentin sosyal yaşamına önemli katkı sağlayacak.
GENİŞ YAŞAM VE EĞLENCE ALANI GELİYOR
İkinci etapta; 4,3 kilometrelik yürüyüş ve koşu parkuru, geniş peyzaj düzenlemeleri, tematik hayvanat bahçesi, dinlenme ve seyir alanları yer alacak. Ayrıca gençler ve aileler için dönme dolap, roller coaster, pinball salonları, atlı karınca, kaykay pisti, restoran ve kafelerin bulunduğu geniş bir eğlence bölümü planlanıyor.
MODERN MİMARİYE SAHİP YENİ NESİL CAMİ
proje alanı içerisinde modern tasarımıyla dikkat çeken yeni nesil bir cami de vatandaşların hizmetine sunulacak.
DOĞA İÇİNDE YÜRÜYÜŞ VE HUZURLU DİNLENME NOKTALARI
Yürüyüş parkuruna gölgelikli kamelyalar, seyir terasları, dinlenme alanları, banklar ve aydınlatma sistemleri yerleştirilecek. Böylece vatandaşlara doğa ile iç içe, güvenli ve huzurlu bir yaşam alanı oluşturulacak.
50 DÖNÜMLÜK TEMATİK HAYVANAT BAHÇESİ
Projenin dikkat çeken bölümlerinden biri olan 50 dönümlük tematik hayvanat bahçesi, farklı yaşam adaları, çocuklara yönelik etkileşimli eğitim alanları ve gözlem noktalarıyla doğa farkındalığını artırmayı hedefliyor.
GÜVENLİ ULAŞIM VE OTOPARK ALANLARI
Vatandaşların bölgeye rahat ulaşabilmesi için geniş araç otoparkları planlandı. Proje kapsamında araç ve yaya geçişleri birbirinden ayrılarak güvenli bir trafik düzeni oluşturulacak.
Mavi Yeşil Batman , tamamlandığında Batman’ın en büyük sosyal yaşam alanlarından biri olacak ve şehrin çehresini önemli ölçüde değiştirecek.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ÇİFTÇİ: YEREL ESNAFTAN ALIŞVERİŞ YAPIN
- 02“Ramazan, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel zamanıdır”
- 03Ramazan ayında kırmızı ete zam gelir mi?
- 04TOPRAKLA BULUŞAN YÜZLERCE FİDAN…
- 05ZABITA'DAN 12 İŞLETMEYE CEZA
- 06KIZARTMA YAĞINDAN UYUŞTRURUCU ÇIKTI
- 07HASANKEYF’TE TUR REHBERLERİNE TANITIM PROGRAMI
- 08“VATANDAŞIN OMZUNDAKİ BÜYÜK YÜKÜ HAFİFLETİYORUZ”
- 09BAŞKAN DEMİR’DEN RAMAZAN AYI MESAJI
- 10Diyetisyen Bağcı’dan Ramazan’da Gece Atıştırmalarına Dikkat Uyarısı
- 1145 KİLOGRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 12BATMANLI SİYASİLERDEN RAMAZAN-I ŞERİF MESAJLARI
- 137 ALANDA 6 İL BİRİNCİLİĞİ
- 14REAL KONAK HOTEL GOTÜRKİYE PLATFORMUNDA
- 15NASIROĞLU’NDAN İLUH DEVLET HASTANESİ’NE ZİYARET




Henüz Yorum yok